چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است/ استقبال مردم از طرح بهاران میدان آزادی

تهران- ایرنا- مدیر امور عشایر استان تهران با تاکید بر اهمیت و معرفی زندگی عشایری، گفت: هر چادر عشایری نمادی از یک کارگاه تولیدی و جلوه‌ای از رونق اقتصاد است.

فرشید ذبیحی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از دهکده بهار ایران میدان آزادی به خبرنگار ایرنا، گفت: اهمیت به زندگی عشایری یعنی اهمیت به قدمت، تولید و اقتصاد کشور است که در این دهکده جمعی از عشایر تولیدکننده ضمن معرفی زندگی خود با رسم و آیین‌های عشایری را به مردم معرفی می‌کنند.

وی با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم و مسافران نوروزی از کمپ‌های عشایری در میدان آزادی نیز، افزود: مردم در یک فضایی آرام و با صفا ضمن حضور در چادرهای عشایری با نحوه تولید و پخت غذاها و شیرینی‌جات عشایری آشنا می‌شوند و همچنین عشایر با اجرای جشن و مراسمات متنوع خود حال و هوای خاصی به مردم هدیه می کنند که از مدیریت برج آزادی و شهرداری منطقه ۹ تشکر می کنم.

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است/ استقبال مردم از طرح بهاران میدان آزادی

مدیر امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: عشایر این استان دارای چهار ایل و ۲۷ طایفه است و به‌نوعی عشایر در استان تهران آلبومی از عشایر استان‌های سراسر کشور است که از حدود ۴۰۰ سال پیش در شهرستان‌های استان تهران سکونت و به کار تولیدی فعالیت دارند.

همچنین شهردار منطقه ۹ تهران نیز گفت: به منظور گرامیداشت آئین‌های نوروزی در ماه ضیافت الهی رمضان با رویکرد معرفی آئین‌ها و سنت‌های اقوام مختلف ایرانی ویژه برنامه های متنوعی با عنوان «دهکده بهار ایران» در میدان آزادی از ابتدای ایام نوروز در حال برگزاری است که با استقبال چشمگیر شهروندان روبرو شده است.

سید محمد رحیم مرتضوی افزود: ویژه برنامه‌های شهرداری منطقه ۹ در ورودی پایتخت با محوریت میدان آزادی در راستای ایجاد فضای نشاط شهروندی از ۲۹ اسفندماه و با شروع تعطیلات نوروزی در حال اجرا و تا پایان ایام نوروز ادامه دارد.

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است/ استقبال مردم از طرح بهاران میدان آزادی

وی ادامه داد: تنوع برنامه‌ها و در نظر گرفتن گروه‌های سنی مختلف در برنامه‌ریزی باعث شده تا امسال با استقبال چشمگیر شهروندان در برنامه‌های نوروزی باشیم گذرگاه اقوام در میدان آزادی، جشنواره غذای محلی، سوغات و صنایع دستی در سیاه چادرهای عشایری با پوشش‌های محلی مستقر و آیین و رسوم نوروزی را به همراه موسیقی محلی و برپایی بازارچه سنتی در قالب ۴۰ غرفه از جمله برنامه‌های متنوع اجرایی در غرب پایتخت است.

مرتضوی تاکید کرد: اقوام مختلف ایرانی در میدان آزادی که نماد هویت ملی است با نوای محلی خود سرود همبستگی را در جان آحاد شهروندان طنین انداز می‌کنند که خود جلوه‌گر همبستگی و اتحاد ملی است که این دهکده تا هفدهم فروردین ماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ تا ۲۴ در میدان آزادی در حال برگزاری است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جامعه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha