«سیدحمزه امینی» روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۰ هکتار از ۲ هزار و ۸۵۰ هکتارِ مرحله نخست به بهرهبرداری رسیده است و ۲۰۰ هکتار باقیمانده نیز تا اردیبهشت سال آینده افتتاح میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲۰ میلیارد تومان از ۷۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته برای مطالعه سایر فازهای پایاب سد سهند پرداخت شده است، اضافه کرد: اختصاص این میزان اعتبار از محل اعتبارات سازمان آب منطقهای در سال جاری زمینه را برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در سریعترین زمان ممکن فراهم میکند.
نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از جدیت سازمان آب منطقهای آذربایجانشرقی در این زمینه قدردانی و اظهار کرد: سرمایهگذاری بخش خصوصی در مراحل دوم تا پنجم پایاب سد سهند پس از اتمام مراحل مطالعه به سرعت و بدون تاخیر انجام میگیرد و تعاونی آببران نیز از هماکنون در شهرستان تشکیل شده است.
امینی به تاثیر بهرهبرداری از پایاب سد سهند در امنیت غذایی منطقه نیز اشاره و بیان کرد: با بهرهبرداری از مراحل پنجگانه پایاب سد سهند، هشترود به قطب کشاورزی آذربایجانشرقی تبدیل شده و علاوه بر تامین مایحتاج شمالغرب کشور، برخی از محصولات کشاورزی آن نیز به کشورهای همسایه صادر میشود.
وی نسبت به رعایت الگوی کشت در اراضی پایاب سد سهند تاکید کرد و افزود: هشترود ظرفیتهای بیبدیلی در حوزه کشاورزی دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولان است و خوشبختانه این ظرفیتها در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفته است.
حقابه چاراویماق از سد سهند محقق شد
نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حقابه شهرستان چاراویماق به میزان ۱۰ میلیون مترمکعب از سد سهند نیز نهایی، و با تاکید استاندار آذربایجان شرقی محقق شد.
وعدههای صادق مسئولان دولت سیزدهم؛ تحقق حقابه چاراویماق از سد سهند که در سفر ۱۸ بهمن استاندار آذربایجانشرقی به این شهرستان وعده داده شده بود، به گفته «سیدحمزه امینی» محقق شد«امینی» با اشاره به اینکه مکانیابی برای اجرای پایاب سد سهند در محدوده شهرستان چاراویماق به مطالعه نیاز دارد، اضافه کرد: مطالعات مربوط به این شهرستان نیز به زودی آغاز میشود تا زمینه رونق کشاورزی در چاراویماق نیز بیش از پیش فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی استاندار آذربایجانشرقی در سفر خود به چاراویماق در ۱۸ بهمن سال جاری، نسبت به تحقق حقابه این شهرستان از سد سهند تاکید کرده بود.
سد سهند در مجاورت اتوبان پیامبر اعظم (ص) قرار دارد و با توسعه پایاب این سد میتوان تولید و عرضه محصولات کشاورزی را نه تنها در استان بلکه در منطقه متحول کرد.
نظر شما