به گزارش ایرنا، در این نشست در ابتدا حاضرین در قالب کارگروهی چهار نفره به صورت گروهی به گفت وگو و تبادل نظر پیرامون سند پرداختند و سپس در قالب دورهمی تخصصی به این تبادل نظر ادامه دادند.
از نتایج مهم این نشست میتوان به بررسی زمینه های به کارگیری سند، اصلاح سند و تکمیل ظرفیت های آن در آئین نامه کسب و کارهای فرهنگ بنیان که در شورای فرهنگ عمومی کشور در حال تصویب است و همچنین بایسته های لازم برای تکمیل طرح حمایت از شرکت ها و موسسات خلاق و تجاری سازی فناوری های نرم که در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است اشاره کرد.
همچنین در انتها بنا شد این نشست ها به صورت تخصصی با حضور مسئولین مرتبط، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فعالین این حوزه ادامه پیدا کند.
سیاوش ملکیفر نماینده رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوی، اسماعیل جانعلیپور مدیرکل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین دهقانی معاون اداره کل حمایت از تولید معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فهیمه محمدزمانی معاون ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجید خدام معاون ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسئول توسعه خانههای خلاق در ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ... ازجمله حاضران در نشست یادشده بودند.
نظر شما