۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84966859
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

۱۰۰ مرکزِ بیمه کشاورزی در گیلان خدمات‌رسانی می‌کنند

رشت - ایرنا - معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان با اشاره به تداوم خدمات‌رسانی به کشاورزان از طریق بیمه کشاورزی در سال زراعی جدید گفت: بدین منظور ۱۰۰ مرکز خرید بیمه‌نامه محصولات کشاورزی در گیلان فعال شده‌است.

پیمان عبداللهی‌فرروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کشاورزان برای خرید بیمه‌نامه محصولات کشاورزی می‌توانند به یکی از این ۱۰۰ مرکز شامل شعب بانک کشاورزی، نمایندگی‌های بیمه کشاورزی، مدیریت‌ها و مراکز منتخب جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان مراجعه کنند.

وی از کشاورزان خواست تا برای خرید بیمه‌نامه محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی، دامی و شیلاتی فرصت را از دست نداده و با مراجعه به مراکز یاد شده محصولات خود را بیمه کنند.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان بیان داشت: با آغاز بیمه‌گذاری محصولات کشاورزی در سال زراعی جدید از مهرماه امسال تاکنون بیش از چهار هزار نفر از کشاورزان استان محصولات خود را بیمه کردند و این روند همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: زمان تعیین شده برای بیمه محصولاتی چون گندم و چای تا پایان سال و بیمه شالیزارها تا پایان اردیبهشت سال آینده می باشد.

عبداللهی‌فر با اشاره به ضرورت توجه کشاورزان به بیمه محصولات خود؛ آن را از راهکارهای مقابله با خطرات فعالیت‌های کشاورزی و کاهش ریسک این حوزه عنوان کرد و گفت: ترغیب کشاورزان و دامداران به تولید محصولات بیشتر و امیدوار بودن آنان نسبت به جبران خسارت‌ها در زمان بحران از جمله مزایای بیمه محصولات کشاورزی است.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعرفه‌های مختلفی برای بیمه محصولات کشاورزی در نظر گرفته شده است، لازم است کشاورزان در هنگام بیمه‌گذاری به تعرفه ها دقت کنند.

گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده‌ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند. گیلان همچنین یکی از تولیدکنندگان مهم طیور در کشور است.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌ های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌ های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

شهرستان های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha