ضرورت مناسب‌سازی حمل و نقل عمومی برای معلولان و سالمندان/وضعیت دکل‌های مخابراتی مناسب نیست

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران تذکراتی را ارائه کردند و رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران، نسبت به وجود موانع در پیاده‌روها انتقاد کرد و خواستار رفع موانع و کاهش مشکلات برای سالمندان و معلولان و مناسب‌سازی حمل و نقل عمومی شد.

به گزارش ایرنا، سید جعفر تشکری هاشمی روز یکشنبه در جریان یکصد و یازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با ارائه تذکری، روز جهانی معلولان را یادآور شد و گفت: جامعه باید نگران برخورداری عادلانه این افراد از خدمات و تسهیلات شهری باشد.

وی با بیان اینکه افراد دارای معلولیت برای تردد در معابر شهری، خیابان‌ها، پیاده‌روها، بوستان‌ها، ادارات و سازمان‌ها با موانعی روبرو هستند، اظهار داشت: روز گذشته در تهران برخی از پیاده‌روها و معابر بوستان‌ها مناسب‌سازی و افتتاح شد اما بسیاری از پیاده‌روها برای ممانعت از پارک خودرو و تردد موتور سیکلت، با موانعی مواجه است که بیشتر برای سالمندان و معلولان مزاحمت دارد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران اضافه کرد: استوانه‌های سنگی و فلزی روی زمین که برای ممانعت از ورود موتور سیکلت قرار داده شده است، برای معلولان و حتی افراد سالم مشکلاتی ایجاد می‌کند.

وی افزود: برای برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌ها از پلیس استفاده شود و مانع برای تردد و عبور و مرور مردم درست نکنیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه ایستگاه‌های مترو نیز مناسب‌سازی نشده است، گفت: با توجه به اینکه در کشور آسانسور تولید می‌شود، باید آسانسور در همه متروها نصب شود.

راهکارهای تخصصی رفع قوانین دارای ابهام ارائه شود

نرجس سلیمانی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به دوازدهم آذر و روز قانون اساسی از شهرداری تهران خواست تا قوانین دارای تزاحم، ابهام و تعارض در مدیریت شهری شناسایی و راهکارهای تخصصی رفع این گونه مسائل با همکاری شورای عالی استان‌ها و دبیرخانه مجمع شهرداران کلان شهر ها و با استفاده از ظرفیت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تهیه و پیگیری شود.

وی با بیان اینکه نتیجه این اقدامات در گزارشی مشروح به شورای شهر منعکس شود، افزود: شهرداری تهران، برنامه جمع آوری، تفکیک، طبقه‌بندی، تهیه شناسنامه برای آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که در حوزه‌های مختلف شهرداری معتبر و لازم الاجرا هستند، تدوین و اجرا کرده است و نتیجه این برنامه را در دوره‌هایی سه ماهه به شورای شهر ارائه کند.

عذرخواهی از شهروندان برای آبگرفتگی معابر

مهدی اقراریان عضو شورای اسلامی شهر تهران در تذکری اظهار داشت: با وجود زحمات نیروهای خدمات شهری، شاهد آبگرفتگی در برخی از نقاط تهران بودیم و از شهروندان به دلیل این آب گرفتگی‌ها عذرخواهی می‌کنیم.

وی در ادامه تذکر خود به آنچه افزایش دکل‌های مخابراتی بدون در نظر گرفتن تصمیم شهرداری تهران، اشاره کرد و گفت: این اقدام، مشکلات فراوانی را برای شهروندان ایجاد می‌کند. اصل وضعیت دکل‌ها و شرکت ارتباط مشترک شهر باید مورد اهتمام ویژه باشد.

اقراریان با اشاره به روز معلولان نیز بر ضرورت اشتغال این قشر تاکید کرد و افزود: شهرداری تهران گزارشی از توجه و وضعیت اشتغال معلولان ارائه کند.

وضعیت دکل‌های مخابراتی در سطح شهر مناسب نیست

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به روز معلول و بهره‌برداری از ۲ بوستان مناسب سازی شده توسط شهرداری تهران، اظهار داشت: مدیریت شهری باید برای آرامش و آسایش در زندگی شهری معلولین تلاش کند.
وی در ادامه تذکر خود به وضعیت دکل‌های مخابراتی اشاره کرد و آن را نامناسب دانست و گفت: تلاش‌های زیادی انجام و ارتباطات خوبی با شرکت‌های مخابراتی شکل گرفته است اما این اقدامات ادامه پیدا نکرد و در هر فضایی دکل مخابراتی نصب شد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین باید برای مدیریت وضعیت و رعایت قوانین، دریافت مجوز و پرداخت عوارض دکل‌ها تدبیری اندیشیده شود.

بازگشت ۸۰ درصد معتادان به محلات پایتخت

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه با ارائه تذکری گفت: ۶ هزار و ۴۰۰ نفر معتاد و یکهزار و ۲۳۳ کارتن خواب از محله هرندی جمع آوری شدند و گویا شهرداری تهران این افراد را به بهزیستی تحویل داده است اما متأسفانه پس از مدتی کوتاه، ۸۰ درصد آنها به محلات خود بازگشته‌اند.

وی با بیان اینکه تا زمانی که مشکل معتادان و اتباع بیگانه در هرندی حل نشود، مشکلات این محله باقی می‌ماند، گفت: ۱۱ هزار اتباع خارجی در محله هرندی ساکن و شاغل هستند.

امانی افزود: ۱۵۰ پلاک قرمز و ۱۴۱ ملک مخروبه توسط شهرداری تهران در این محله معرفی شده که ۴۴ پلاک پلمب شد اما دوباره ۳۳ پلاک فک پلمب شده است.

انجام ۲۸۳ کیلومتر مناسب سازی معابر در تهران

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به روز معلولان گفت: در سال جاری ۲۸۳ کیلومتر مناسب سازی معابر پیاده انجام شده و ۲۴۲ کیلومتر اجرای طرح بساوایی داشته‌ایم.

وی افزود: یکهزار و ۲۵۲ مورد نیز سطح‌سازی دریچه، ۵۲۳ مورد رفع معارض پیاده‌رو، یکهزار و ۴۸۸ مورد رفع خطر در تقاطع‌ها انجام شده که آماده بهره‌برداری است.

آقامیری با بیان اینکه در حوزه معاونت فنی و عمرانی، طرح جامع مناسب سازی شکل گرفته و اقدامات ویژه‌ای انجام شده است، ادامه داد: ۵۳ مورد از ۱۱۷ مورد مناسب‌سازی بوستان‌ها انجام شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جامعه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha