کنفرانس وحدت گامی برای همدلی اقوام ایرانی است

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی را گامی برای همدلی اقوام ایرانی به ویژه اهل سنت دانست.

حجت الاسلام سیدابوالحسن نواب در گفت وگو با خبرنگار معارف ایرنا از کنفرانس وحدت اسلامی به عنوان پیوندی یاد کرد که طی ۳۶ دوره گذشته توانسته است اهل سنت داخل کشور را با سایر کشورها مرتبط سازد.

وی اظهار داشت: این پیوند توانسته اهل سنت داخل کشور را که بخش بزرگی از میهن اسلامی را دربرمی گیرد، با اهل سنت دیگر کشورها مرتبط کند و علما و اندیشمندان اهل سنت با دانشمندان دیگر کشورها ارتباط برقرار کنند.

این استاد حوزه افزود: نتایج این کنفرانس ها همیشه مثبت بوده و هیچ وقت در زمینه وحدت مشکلی بوجود نیامده است ولی دشمن در تلاش است تا درگیری ها را قومی و قبیله ای کند و بیشتر اقوام ما که از اهل سنت هستند باید از این اجلاس ها برای ایجاد وحدت بیش از گذشته استفاده کنند.

 نواب در پاسخ به این سوال که با وجود برخی اعتراض ها و اغتشاشات در برخی شهرها، برگزاری کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی چه ضرورتی دارد، اظهار داشت: اولا تظاهرات، راهپیمایی و اعتراض در همه جای دنیا هست و به جز در ایران که یک هسته تخریبی از سال ۵۷ شکل گرفته تا هر راهپیمایی را به خشونت بکشاند، در همه دنیا مردم راهپیمایی می کنند و سخن خود را به دیگران می رسانند که این کار اشکالی ندارد و مسیر کار کشور ادامه دارد.

وی افزود: در فرانسه صدها هفته راهپیمایی برگزار شد در حالی که فرانسه همایش های بین المللی خود را برگزار می کرد و کشور را تعطیل نکرده بود. آیا معنای این که یک گروه اعتراض هایی به حق یا به ناحق دارد، این است که تمام کارهای کشور را باید تعطیل کرد؟ کشور باید مسیر اداره خود را داشته باشد و هر کس اعتراضی دارد با شرایط صحیح و بدون برپا کردن آشوب و اهانت کردن به دیگران و آتش زدن اموال عمومی  وخصوصی، خواسته به حق خود را مطرح  کنند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد: من به کسانی که می خواهند حقی را برای خودشان اثبات کنند یا می خواهند از حقی دفاع کنند، توصیه می کنم اگر کسانی را که اموال مردم را آتش می زنند و تخریب می کنند را از خود جدا نکنند، صدای آنها هم شنیده نخواهد شد و تلاش های آنها به هیچ جایی نخواهد رسید.

کنفرانس وحدت گامی برای همدلی اقوام ایرانی است

به گزارش ایرنا، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، همه ساله همزمان با هفته وحدت از دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول، کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی را با حضور شخصیت های هم جهان اسلام برگزار می کند. پس از دو سال که کرونا باعث برگزاری کنفرانس وحدت به صورت وبیناری و غیرحضوری شد و سال گذشته نیز تعدادی از میهمانان کنفرانس در این کنفرانس حاضر شدند، امسال شاهد حضور چهره های سیاسی و فرهنگی جهان اسلام هستیم که با شعار «اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام؛ راهکارهای اجرایی و اقدامات عملیاتی» به بیان دیدگاه های خود می پردازند.

در بخش حضوری کنفرانس امسال ۲۰۰ اندیشمند از ۶۰ کشور و ۱۰۰ شخصیت سیاسی و فرهنگی داخلی شرکت دارند و در بخش وبیناری که از یکشنبه ۱۷ مهر آغاز شده، ۱۲ نشست وبیناری با ۱۴۴سخنرانی انجام می شود. این سخنرانی ها به صورت زنده به زبان های انگلیسی، عربی و فارسی از پایگاه اینترنتی کنفرانس وحدت قابل دریافت است.

یکی از تفاوت های کنفرانس امسال برگزاری کنفرانس هایی به صورت منطقه ای در استان های گلستان، سیستان و بلوچستان، خراسان و کردستان است. همچنین شاهد برگزاری کنفرانس هایی در سطح جهانی خواهیم بود که اولین کنفرانس تا پایان سال در لبنان برپا خواهد شد. چندین نشست تخصصی قبل از کنفرانس برگزار شده و ۴۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده است.

هدف از برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در بین مسلمانان، همفکری علماء و دانشمندان جهت تقریب دیدگاه‌های علمی و فرهنگی آنان و نیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت دستیابی به وحدت اسلامی و تشکیل امت واحده در جهان اسلام و حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه‌ کارهای مناسب در این خصوص است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha