مسوول بیمارستان صحرایی شهید باکری مرکز بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اعزامی ایرنا به مرز تمرچین پیرانشهر اظهار کرد: این بیمارستان ۳۲ تختخوابی که قابلیت ارتقا به ۶۴ تختخواب را نیز دارد از روز گذشته برای خدمات رسانی به زائران اربعین در این مرز دایر شده است.
سرهنگ صیاد سعادت بنا افزود: این بیمارستان برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی به زوار برادر و خواهر با رعایت کامل طرح انطباق تا پایان یافتن عملیات بازگشت زائران به کشور در این مرز فعالیت خواهد داشت.
وی اضافه کرد: بیش از ۱۰ نفر پرسنل شامل پزشک، پرستار و فوریت های پزشکی در قالب بخشهای اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، تزریقات و بستری با تمامی امکانات لازم آماده خدمات رسانی به مراجعه کنندگان است.
سرهنگ سعادت پناه با بیان اینکه این مرکز درمانی روزانه قادر به ارائه خدمات به بیش از ۲۰۰ نفر است یادآور شد: در نخستین روز فعالیت این بیمارستان به ۱۳۰ نفر خدمات لازم پزشکی ارائه شد.
به گزارش ایرنا و براساس اعلام ستاد اربعین استان آذربایجانغربی، گذرگاه تمرچین، از روز ۱۴ شهریور ماه جاری میزبان زوار اربعین حسینی برای عزیمت به عتبات عالیات است.
امسال برای نخستین بار است که مرز تمرچین در شهرستان پیرانشهر در ایام اربعین حسینی پذیرای تردد زائران ایرانی به عتبات عالیات در عراق است و قرار است از این طریق شماره زیادی از زوار به جهت شرکت در آیین پیادهروی اربعین عازم کربلایی معلی شوند.
زوار پس از گذشتن از مرز تمرچین در ایران و حاج عمران در طرف عراقی، مسیر حاج عمران - اربیل، اربیل - کرکوک و کرکوک به بغداد را به عنوان مسیر رفت و الحسینیه بغداد به سمت حاج عمران نیز مسیر بازگشت زوار خواهد بود.
کوتاه شدن مسیر تمرچین به سمت بغداد و سهل الوصول بودن مسیر، هزینه حداقلی حمل و نقل، آب و هوای معتدل و مسیر امن از جمله مزایای تردد زائران اربیعن از طریق این مرز است.
مرز تمرچین در ۱۵ کیلومتری غرب پیرانشهر، جنوب آذربایجان غربی و نقطه مقابل مرز حاج عمران عراق قرار دارد و یکی از نزدیکترین مسیرهای زمینی جمهوری اسلامی به دریای مدیترانه شرقی است.
این مرز زمینی تا شهر ارومیه، مرکز استان ۱۶۰ کیلومتر فاصله دارد و فاصله نزدیکترین شهرها به این مرز، پیرانشهر در ایران و چومان در عراق است که به ترتیب حدود ۱۱ کیلومتر و ۲۵ کیلومتر با گمرک تمرچین فاصله دارد.
مرز تمرچین پیرانشهر در سال ۱۳۸۶ به عنوان مرز رسمی زمینی شناخته شد و نقش آن در اقتصاد منطقه چشمگیر است.
نظر شما