۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 84884046
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کابوس بحران انرژی در آمریکا با تصمیم بایدن در حوزه نفت و گاز

تهران-ایرنا- روزنامه نیویورک پست نوشت: درحالی که اروپا با توقف فعالیت خط لوله نورد استریم از سوی روسیه، خود را آماده کمبود انرژی و زمستانی سخت می کند، تحلیل جدید نشان می دهد که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز با توقف اجاره اراضی فدرال برای حفاری نفت و گاز، کشورش را به سمت سرنوشت مشابهی سوق می دهد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این رسانه آمریکایی افزود: بر اساس اخبار و گزارش های رسانه ای، بایدن  تا ۲۰ آگوست، تنها ۱۲۶ هزار و ۲۲۸ هکتار زمین را برای استخراج نفت و گاز اجاره داده بود که در مقایسه با ۱۹ ماه اول دوران ریاست جمهوری تمام رئیسان جمهوری آمریکا در ادوار اخیر (از زمان هری ترومن) بسیار ناچیز است.

در واقع، هیچ رئیس جمهور دیگری از زمان ریچارد نیکسون کمتر از ۴.۴ میلیون هکتار، ۳۵ برابر بایدن، در اجاره این اراضی نقش نداشته است.

بایدن در کمپین های انتخاباتی اش درباره توقف استفاده از سوخت فسلیی وعده داد و گفت دیگر در اراضی فدرال حفاری انجام نمی شود، صنایع نفتی نمی توانند به حفاری های خود ادامه دهند.

وی در یکی از اولین اقداماتش ممنوعیت نامحدود را برای اجاره زمین های فدرال جهت حفاری نفت و گاز وضع کرد.

نیویورک پست نوشت: فقدان اجاره نامه به طور مستقیم کمکی به افزایش قیمت انرژی و بنزین نمی کند زیرا بعد از اعطای مجوزها تولید نفت سالها طول می کشد. رهبران این صنعت نفت و گاز درباره افزایش قیمت ها و کمبود آن هشدار داده اند.

در اروپا، رهبران این قاره مبارزه با تغییرات آب و هوایی را در اولویت قرار دادند و نیروگاه هایی را که ازسوخت فسیلی استفاده می کردند تعطیل کردند و حتی این تصمیم را درباره نیروگاه های هسته ای هم اتخاذ کردند بدون این که برنامه ای برای محدودیت مصرف داشته باشند و همین عاملی برای وابستگی خطرناک آنها به نفت و گاز روسیه شد.

آنها اکنون تاوان می دهند و قیمت گاز طبیعی در اروپا از آگوست ۲۰۱۹ تا ژوئیه امسال بیش از  ۱۵۰۰ درصد افزایش داشته است. فقط در روز دوشنبه هفته گذشته وقتی که روسیه اعلام کرد فعالیت خط لوله نورد استریم متوقف شده، قیمت ها ۳۰ درصد افزایش یافت.

این وضعیت رهبران اروپا را به فکر اقداماتی برای مقابله با زمستان مرگبار انداخته است، اما کمبود و جهش قیمت‌ها نیز اقتصاد اروپا را به آشوب کشانده است، این وضعیت فقط به تعطیلی کارخانه ها محدود نمی شود؛ ارزش یورو به تازگی به پایین‌ترین سطح خود در ۲۰ سال گذشته رسید،  بازارها افت کرده‌اند و معامله گران رکود را پیش بینی می کنند.

نیویورک پست نوشت: از آنجایی که کشورهایی مانند چین و هند به افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای ادامه می‌دهند، حتی اگر اروپایی‌ها مصرف را کاهش می‌دادند، کاهش سوخت‌های فسیلی کمک زیادی به مهار گرمایش جهانی نمی‌کرد و ارزش هزینه‌هایش را هم نداشت، زیرا تغییرات آب و هوایی آن فاجعه پایان‌ناپذیر جهان آن چنان که وانمود می‌کند، نیست.

به نوشته این روزنامه، بایدن از طریق توقف اجاره اراضی فدرال برای حفاری نفت و گاز، ممنوعیت پروژه های زیربنایی مانند خط لوله کی استون و هشدار درباره تولید سوخت فسیلی از اروپا پیروی می کند و این یعنی او کشور را به سمت همان هراسی که اروپا اکنون در ان بسر می برد سوق می دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha