جلالالدین قادری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این نظارت ها تمام نکات ایمنی، بهداشتی، سلامت خودرو و غیره مورد رصد قرار گرفته است.
وی گفت: اعمال نظارت بر ناوگان حمل ونقل عمومی به عنوان بخش مهمی از وظایف این اداره کل و یکی از عوامل بسیار مهم و راهکار قابل توجه در جهت کاهش خسارات، مدیریت ایمنی و ترافیک و تلفات جاده ای ناشی از سوانح رانندگی محسوب می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان افزود: مجموع نظارت های صورت گرفته در این مدت شامل ۷۰۷ مورد ناوگان باری، ۲۵۳ مورد ناوگان مسافری و ۲۰ مورد ناوگان حامل مواد خطرناک بوده است.
وی بیان کرد: نتایج حاصل از بازدید ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای در جنوب استان در پایان جمع بندی و با شناسایی تخلفات موارد به کمیسیون ماده ۱۱، ۱۲ و ۱۴ استانی ارجاع خواهد شد تا پس از بررسی مطابق دستورالعمل ها رای لازم صادر شود.
قادری گفت: هم اینک حدود ۲ هزارو ۱۰۰ دستگاه انواع ناوگان باری و مسافری فعال در جنوب سیستان و بلوچستان به هموطنان گرامی خدمات ارائه می دهند.
وی همچنین اظهار داشت: بیش از ۷۵۴ دستگاه ناوگان سنگین حمل و نقل عمومی بار و مسافر از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه جاری برای اخذ برگ معاینه فنی در حوزه جنوب سیستان و بلوچستان مراجعه کرده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع مراجعه کنندگان، ۶۱۴ دستگاه وسیله نقلیه عمومی جاده ای برگ معاینه فنی را دریافت کرده و ۱۴۰ دستگاه وسیله نقلیه دیگر موفق به دریافت مجوز نشدند.
وی افزود: با توجه به اینکه صدور مجوز تردد و فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای در بخش کالا و مسافر منوط به رفع نواقص فنی و اطمینان از ایمنی خودرو است، انتظار می رود رانندگان فعال در این حوزه به این مساله توجه جدی داشته و در زمان مقرر نسبت به دریافت برگ معاینه فنی اقدام کنند.
قادری خاطرنشان کرد: در مراکز معاینه فنی، وضعیت ناوگان عمومی از نظر مواردی نظیر ترمزها، سیستم احتراق، روشنایی، کمک فنر، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، برف پاک کن، کمربند ایمنی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد.
وی بیان کرد: معاینه فنی ناوگان حمل و نقل عمومی در کاهش تصادفات و آلودگی هوا و ارتقای ایمنی تردد جاده ای بسیار موثر است.
نظر شما