۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲
کد خبرنگار: 1183
کد خبر: 84665659
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کرونا و آنلاین نشدن آموزش در خاش

۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲
کد خبر: 84665659
کرونا و آنلاین نشدن آموزش در خاش

زاهدان- ایرنا- وضعیت دشوار و قرمز کرونایی، فقر و محرومیت بسیاری از خانواده برای تهیه تلفن همراه و تبلت و مشکلات ارتباطی و اینترنت، دانش آموزان خاش سیستان و بلوچستان را با مشکلات زیادی روبرو کرده و در واقع باعث افت آموزش در این منطقه شده است.

به گزارش ایرنا مردم و دانش آموزان شهرستان خاش برای سومین سال متوالی از اواخر فصل پاییز تا زمستان امسال شاهد تعطیلی مدارس و غیرحضوری شدن آموزش ها هستند.
مسوولان و دست اندرکاران بهداشت و درمان خاش بر ضرورت و اهمیت تزریق واکسن بویژه دز سوم آن و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی تاکید دارند، اما آنچه قابل لمس بوده، بسیاری از مردم این شهرستان به پروتکل های بهداشتی کمتر توجه دارند.
شماری از شهروندان خاش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خواهان رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی عموم شهروندان و حضوری شدن آموزش ها در مدارس هستند.
محمود ریگی از شهروندان خاش گفت: سه سال است که دانش آموزان خاش از فراگیری آموزش های کیفی محرومند.
وی اظهار داشت: اگر تمام مردم به استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و واکسن زدن اهمیت بدهند، آمار مراجعه بیماران به مراکز درمانی و بستری های کرونایی کاهش می یابد و آموزش ها نیز حضوری خواهد بود.

جای خالی پویش برای تهیه تبلت

اسماعیل هاشمزهی یکی دیگر از شهروندان خاش گفت: با گسترش کرونا و غیرحضوری شدن آموزش بسیاری از دانش آموزان این منطقه از حدود سه سال پیش تاکنون با مشکل جدی آموزش روبرو شده اند زیرا امکان تهیه تلفن همراه را ندارند و متاسفانه هیچکس هم به فکر راه انداختن پویش یا جذب کمکهای خیران و موسسه های خیریه برای تهیه تبلت و تلفن همراه دانش آموزان نبوده است.
وی افزود: یقین دارم اگر مسوولان آموزش و پرورش و سایر دلسوزان منطقه از مردم سراسر کشور برای تهیه تبلت یا تلفن همراه دانش آموزان در خواست کمک می کردند تاکنون موجی از کمکها برای دانش آموزان محروم منطقه راه می افتاد و امروز بسیاری از آنان از داشتن تلفن همراه بهره مند بودند.  
مرتضی رضایی نیز به خبرنگار ایرنا بیان کرد: وضعیت دشوار و بحران کرونایی نتیجه حضور در تجمعات و دورهمی ها بوده و اگر این شرایط تداوم یابد، شاهد افول آموزش ها در خاش خواهیم بود.
وی اظهار داشت: دانش آموزان در ۲ سال گذشته و سال تحصیلی جاری با تعطیلی مدارس بسیار آسیب دیده و قبولی و ارتقای تحصیلی شان به مقاطع بالاتر کیفیت آموزش ها را زیرسووال برده است.
وی ادامه داد: اکثر دانش آموزان خاش در داخل شهر و مناطق روستایی و عشایری از نعمت دسترسی به گوشی هوشمند و اینترنت و ارتباطات محرومند.
رضا ناصح هم گفت: ساده انگاری و کم توجهی مردم شهرستان خاش به ویروس کرونا سبب پدید آمدن شرایط دشوار و وضعیت قرمز در این شهرستان شده و بر همین اساس به کیفیت آموزش ها و تحصیل فرزندان مردم آسیب وارد شده است.
عبدالوحید میربلوچزهی دبیر مدرسه روستای شوگه خاش گفت: گر چه در هفته های اخیر شاهد تعطیلی مدارس و غیرحضوری بودن فعالیت های آموزشی در خاش بوده ایم، اما به سبب محرومیت خانواده ها و در اختیار نداشتن گوشی هوشمند و محروم بودن از اینترنت و ارتباطات فعالیت های آموزشی در این روستا به صورت حضوری و با آمار کم دانش آموزان ادامه دارد.
وی ادامه داد: اگر مدارس تعطیل و فعالیت های آموزشی غیرحضوری باشند، دانش آموزان از تحصیل باز می مانند و از این جهت در مسیر آموزش آنان خلل ایجاد می شود.
محمد جمالزهی یکی دیگر از دبیران خاش به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعداد کمی از دانش آموزان به گوشی هوشمند و اینترنت دسترسی دارند و برای سومین سال متوالی به کیفیت آموزش ها در مدارس این شهرستان ضربه وارد شده است.
فرماندار خاش نیز اظهار داشت: در مرحله سوم از طرح واکسیناسیون کرونا افزون بر ۱۰ درصد مردم این شهرستان برای دریافت واکسن اقدام کرده اند در حالی که خروج از وضعیت دشوار و قرمز کرونایی نیازمند استقبال اکثریت مردم شهری، روستایی و عشایری از این طرح است.
صاحب‌گل صالحی افزود: با حمایت های دولت دریافت واکسن کرونا برای عموم مردم رایگان بوده و هیچ گونه هزینه ای از آنان دریافت نمی شود، بنابراین انتظار می رود شهروندان خاش از برگزاری تجمعات و دورهمی ها پرهیز کنند و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به تزریق واکسن اهمیت دهند.
مدیر آموزش و پرورش خاش نیز گفت: فعالیتهای آموزشی در خاش از مهرماه آغاز شده، اما در سه هفته اخیر آموزش ها تحت تاثیر وضعیت دشوار کرونایی در این شهرستان به صورت غیرحضوری بوده و در مدارس روستایی با جمعیت اندک آموزش ها به دلیل محرومیت دانش آموزان از امکانات تلفن همراه هوشمند و اینترنت به صورت حضوری استمرار دارد.
محمدنور هاشمزهی افزود: بیش از  ۹۰ درصد دانش آموزان این شهرستان از خانواده های مستمند و نیازمند حمایت هستند و از حیث آموزشهای غیرحضوری و تعطیلی مدارس آسیب دیده اند.
وی ادامه داد: با تعطیلی مدارس، به آموزش و تعلیم و تربیت دانش آموزان برای سومین سال متوالی آسیب جدی وارد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha