۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷
کد خبرنگار: 1101
کد خبر: 84649504
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کلهر: ورزش روستایی باید به ورزش قهرمانی متصل شود/خواسته‌های سرخابی‌ها تمامی ندارد

تهران- ایرنا- معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، چالش اصلی ورزش روستایی را متصل نشدن به بخش قهرمانی و حرفه‌ایی عنوان کرد و گفت: ورزش روستایی برای بقا باید از تیم‌های ورزشی برخوردار شود.

به گزارش ایرنا، «سینا کلهر» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره برگزاری نخستین دوره رقابت‌های مینی فوتبال روستایی و عشایری در کشور موسوم به جام پرچم، اظهار داشت: از ظرفیت و امکانات ورزش روستایی با وجود سرمایه گذاری‌هایی که انجام شده، استفاده نشده است و امیدواریم این رویداد باعث تقویت ورزش در روستا شود.

وی افزود: در کشور ۳۷ هزار روستا داریم که از این تعداد هفت هزار خانه ورزش روستایی فعال است و چهار مربی در روستا در بخش‌های مختلف حضور دارند.

معاون وزیر ورزش گفت: تمرکز اصلی جام پرچم روی یک رشته در روستا و بخش‌هاست و از این منظر با جام خوشه‌چین تفاوت دارد. این رویداد طی سه ماه برگزار می‌شود و جام پرچم ۲ ویژگی دارد؛ نخست استعدادیابی و دیگری اینکه قهرمان این دوره به عنوان نماینده کشور در بخش بین‌المللی مینی فوتبال معرفی شود.

کلهر به چالش ورزش در روستا اشاره کرد و بیان داشت: باید ورزش روستا را به ورزش قهرمانی و حرفه‌ایی متصل کرد چرا که با این اتفاق در سایر رشته‌ها می‌توان آن را دنبال کرد.

وی اظهار داشت: ورزش فوتبال با فاصله زیاد انتخاب شده و اولویت اول علاقه‌مندان است. در بخش اعتبارات هم به ورزش روستا اجحاف شده که در رفع آن تلاش خواهیم کرد. باید ورزش روستا باقی بماند و تنها راهکار بقای آن داشتن تیم ورزشی است. این موضوع به رفع تبعیض و ایجاد عدالت کمک می‌کند. چالش جدی در روستا این است که مشکل زیر ساخت فرهنگی داریم و این اتفاق باعث افزایش آسیب های اجتماعی می‌شود. 

معاون وزیر ورزش درباره زیر ساخت فرهنگی در روستاها گفت:  در کنار رویدادهای ورزشی در نظر داشتیم بخش جشنواره را به عنوان رویداد فرهنگی دنبال کنیم که اعتبار آن تامین نشده و امیدواریم در سال آینده با تامین اعتبار، این مهم عملی شود.

کلهر افزود: کل اعتبار برای رویداد ورزشی در روستاها، ۲ و نیم میلیارد تومان است و این رقم ناچیز بوده که به دلیل تخصیص اعتبارات بودجه امسال اتفاق افتاد.

خواسته‌های سرخابی‌ها تمامی ندارد

وی در ادامه این نشست از کمبود اعتبارات گلایه کرد و گفت: بیشتر اعتبارات امسال به ورزش قهرمانی اختصاص داشت که دچار مشکل بود و اگر بودجه‌ای بوده صرف ورزش قهرمانی بویژه  فوتبال و دردانه‌ها یعنی استقلال و پرسپولیس شده است که خواسته‌هایشان تمام نمی‌شود.

کلهر درباره انتشار فیلمی از ورزشگاه آزادی در صفحه اجتماعی خود گفت: ما ۲۷ مهر با حضور وزیر ورزش مراسمی در ورزشگاه آزادی داشتیم و گفتیم درهای این مجموعه به روی مردم باز شده است. بخشی از مشکلات به زیرساخت‌ها برمی‌گردد و اولین معترضان فدراسیون‌ها هستند و می‌گویند باز شدن در به روی مردم باعث می‌شود ورزش قهرمانی فدراسیون‌ها آسیب ببیند.

وی افزود: اما نهادهای امنیتی ورود کردند مبنی بر اینکه ورود و خروج باید با سازو کار باشد. بخشی از زمین‌ها بلا استفاده است اما اینکه فدراسیون‌ها را راضی کند امکان‌پذیر نیست. ما ناگزیر هستیم مسائل امنیتی را رعایت کنیم به خاطر همین پروژه آزادی با مشکل روبه‌رو شده است.

وی ادامه داد: می‌خواستیم آزادسازی اماکن ورزشی هم صورت بگیرد. ۶ هزار مجموعه ورزشی برای وزارت است و ۳۰ هزار برای نهادهای دیگر. از این ۳۶ هزار مجموعه مردم نمی‌توانند استفاده کنند. لازم نیست محیط لاکچری برای افراد ویژه داشته باشیم. قرار است در همه محیط‌ها این کارها را انجام دهیم اما این مشکلات هست.

کلهر: ورزش روستایی باید به ورزش قهرمانی متصل شود

«محمدتقی امیری خراسانی» رییس فدراسیون ورزش روستایی و عشایری نیز در این نشست که در ساختمان سئول برگزار شد، گفت: فدراسیون نقش حاکمیتی دارد و بازوی وزارت ورزش است. جامعه روستایی و عشایری جزو  قشر محروم هستند و کار ما برای پوشش آن‌ها سخت است چرا که هیچ بخش خصوصی چه خرد و چه کلان در بحث درآمدزایی ورود نمی‌کنند.

وی افزود: اما تلاش داریم تا هیات های استانی ورزش روستایی را فعال نگه دارند و از وزارت هم درخواست داریم تا از ورزش عشایری و روستایی بیشتر حمایت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha