به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از رویترز، ماریا ون کرخوف کارشناس مسئول کووید-۱۹ گفت: شواهدی نداریم که نشان دهد میزان شدت زیرسویه اومیکرون بیشتر از سویه اصلی است. در مجموع آنچه از اومیکرون میدانیم این است که مسری تر است، سریع تر تکثیر می شود و نسبت به سویه دلتا، موجب بیماری خفیف تری می شود؛ اما هنوز ویروس خطرناکی است.
بر اساس این خبر سازمان جهانی بهداشت همچنین به کشورها در مورد لغو محدودیتها و مراقبتهای کرونایی هشدار داد.
تدرسو ادهانوم نیز دیروز (سهشنبه) گفت: هنوز زود است که هر کشوری تسلیم کرونا شود یا در برابر آن اظهار پیروزی بکند. ویروس خطرناکی است که هر روز در برابر چشمان ما تغییر و تکامل مییابد. سازمان جهانی بهداشت اکنون چهار زیرسویه از سویه اصلی اومیکرون را کشف کرده که BA۲ یکی از آنهاست.
به گزارش ایرنا، شیوع بیماری کرونا از ماه مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۹۸) که به سرعت به همهگیری جهانی تبدیل شد تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۳۸۱ میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است و از این تعداد بیشتر از ۵ میلیون و ۶۹۰ هزار نفر جان باختهاند.
سازمان جهانی بهداشت در ۲۶ نوامبر (۵ آذر) سویه اومیکرون را پنجمین نوع نگران کننده ویروس کرونا اعلام کرد. این سویه جدید که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شده باعث نگرانی بسیاری کشورها شده و براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون در بیش از ۸۹ کشور جهان شناسایی شده است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، تا ۲۵ ژانویه (۵ بهمن) زیرسویه BA.۱ در جهان ۹۸.۸ درصد از ابتلاها را تشکیل می داد اما برخی از کشورها از افزایش ابتلا به زیرسویه BA.۲ خبر می دهند. گزارش های اولیه حکایت از آن دارد که زیرسویه BA.۲ نسبت به سویه اولیه اومیکرون مسری تر است با این حال هنوز شاهدی دال بر احتمال این که ایمنی ناشی از واکسن ها را تضعیف کند وجود ندارد.
نظر شما