ارزش افزوده در صادرات دانش بنیان نهفته است

تهران- ایرنا- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ارزش افزوده در صادرات دانش بنیان نهفته است. بر این اساس در سال‌های اخیر با تمام توان و ابزارهایی که در اختیار داریم تلاش کرده ایم شرکت‌های دانش بنیان را صادراتی کنیم.

به گزارش خبرنگار علم وآموزش ایرنا، سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در اولین رویداد دستاوردهای توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان (تیوان)، افزود: رویکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌ها برای صادرات، کمترین مداخله در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور است. چنین رویکردی بر اساس این پیش فرض بوده است که اگر صندوق نوآوری و شکوفایی نبود، شرکت‌ها چگونه محصولات و کالاهای خود را صادر می‌کردند.

وی بیان کرد: در مسیر توسعه صادرات شرکت‌های کارگزار صادراتی، شرکت های مدیریت صادراتی و سفارتخانه‌ها این شرکت‌ها را یاری می‌کند. در این مسیر همچنین سعی کردیم نهاد جدیدی ایجاد نشود و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در بازیگران این عرصه از صادرات شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی درباره بسته حمایتی صندوق برای توسعه صادرات دانش بنیان اظهار داشت: بسته حمایت و خدماتی شامل "توانمندسازی صادراتی"، "شبکه سازی صادراتی" و "تامین مالی صادراتی" می‌شود. در بخش توانمندسازی خدماتی چون آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت ارائه خواهد شد.

ملکی فر گفت: حمایت از حضور مستقل شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های بین المللی و پاویون‌ نمایشگاه‌های خارجی و نمایشگاه‌های دایمی خارجی، اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری و کمک توسعه‌ای از خدمات شبکه سازی صادراتی این صندوق است.

وی افزود: شرکت های دانش بنیان در بخش تامین مالی صادراتی از خدماتی مانند راه اندازی صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر مشترک با نهادهای مشابه و متناظر، تامین مالی شرکت‌های و پروژه های صادراتی در قالب انواع تسهیلات و سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات نمونه سازی و راه اندازی خط مونتاژ در خارج از  کشور برخوردار می شوند.

اولین رویداد دستاوردهای توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان (تیوان) به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. 

اخبار مرتبط

سرخط اخبار علم و آموزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha