۵ خرداد ۱۴۰۰، ۲۳:۱۸
کد خبرنگار: 1238
کد خبر: 84344439
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 ۴۰ مقاله به همایش بین المللی توسعه پایدار دریامحور خرمشهر ارسال شد

آبادان - ایرنا - مدیر اجرایی همایش بین المللی توسعه پایدار دریامحور دانشگاه علوم دریایی خرمشهر گفت: ۴۰ مقاله به دبیرخانه  این همایش ارسال شد که از این میان ۲۳ مقاله در ۲ بخش سخنرانی و پوستر پذیرفته شدند.

علیرضا صفاهیه چهارشنبه در حاشیه همایش بین المللی توسعه پایدار دریا محور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این همایش در چهار محور علوم دریایی با ۲ زیر مجموعه علوم زیستی و علوم غیرزیستی، منابع طبیعی دریا با موضوع شیلات و محیط زیست دریا، اقتصاد و مدیریت دریا با چهار موضوع حمل و نقل دریا، مدیریت بازرگانی دریا و مهندسی دریا در بخش های مهندسی کشتی‌سازی، مخابرات و الکترونیک دریایی، مهندسی عمران سواحل بنادر و سازه‌های دریایی برگزار شد.
وی ایجاد بستر مناسب برای مشارکت و تبادل نظردانش و اطلاعات بین‌ اساتید، محققان و متخصصان عرصه‌های علمی و صنعت، آشنایی و دستیابی به آخرین یافته‌های علمی، دستاوردها و تکنولوژی روز را از اهداف این همایش بیان کرد.

صفاهیه گفت:یافته‌ها در زمینه علوم دریایی، ارزیابی ظرفیت‌های توسعه‌ای در زمینه‌های مختلف علوم دریایی، ایجاد همسویی و هماهنگی بین محققان و متخصصان در ۲بخش دانشگاه و صنعت جهت گسترش همکاری و ارتباط بین دانشگاه‌ها، موسسات تحقیقاتی و صنایع برای رشد و گسترش فرهنگ استفاده بهینه و پایدار از منابع دریایی از اهداف دیگر برگزاری این دوره از همایش است.
وی در ادامه به پیشینه برگزاری همایش "توسعه پایدار دریا محور" اشاره کرد و گفت: در قالب چارچوب ضوابط مندرج در "آیین‌نامه نحوه برگزاری و ساماندهی همایش‌های علمی" و پس از برگزاری موفق اولین و دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور در بهمن ماه سال های ۹۳ و ۹۵، با کمی وقفه برگزاری سومین دوره در سطح بین المللی برای برگزاری در اسفند ماه ۹۹ در دستور کار قرار گرفته بود که به علت استمرار شرایط ویژه و محدودیت‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا، این همایش تا پنج خرداد ۱۴۰۰ به تعویق افتاد. 
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت توسعه تفکر دریا محور و تاکیدات مقام معظم رهبری بر این مقوله، تغییر تفکر نسبت به این مبحث را از الزامات نیل به این مهم دانست.
مدیر اجرایی همایش بین المللی توسعه پایدار دریا محور دانشگاه علوم دریایی خرمشهر توجه شورای عالی انقلاب به موضوع توسعه دریا محور را هم خواستار شد.

وی ادامه داد : لازمه ورود به تفکر اصلی این است که رشته‌های جدید در بخش دریا طراحی و در کنار آن به مهارت‌های جدید در حوزه توسعه دریامحور توجه شود که در سال ۱۴۰۰ میزان اعتبار مناسبی به سازمان فنی و حرفه‌ای برای این بخش اختصاص داده شده است.

مدیر اجرایی همایش بین المللی توسعه پایدار دریا محور دانشگاه علوم دریایی خرمشهر فعال سازی شتاب دهنده ها را لازمه توسعه علوم نوین دریایی دانست و گفت: در بحث نظام نوآوری و دانش بنیان و زیست بوم نوآوری  این اعتقاد وجود دارد که مرزهای دانش برای آینده در حوزه دریاها رقم خواهد خورد بر همین اساس توجه به توسعه فضای دانش بنیان و پارک های فناوری و توسعه شتاب دهنده ها درهمه بخش های دریایی یکی از موضوعاتی است که به طور جدی در سیاست ها به آن اشاره شده است.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که دانشگاههای حوزه سواحل می‌توانند به طور جدی پیگیری کنند موضوع تاسیس شتاب دهنده‌ها و توسعه شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و نظایر آن و همچنین برگزاری رویدادهای مختلف است.
صفاهیه با اشاره به برنامه‌های دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برای حرکت در مسیر آینده برپایه علوم دریا گفت: تحولات آینده حوزه دریا و طرح‌های آینده نگاری و آینده پژوهانه از جمله موضوعاتی است که باید در همایش‌های آینده و یا دستور کار دانشگاه خرمشهر قرار گیرد و بی‌شک این موضوع در آینده کشور اثرگذار است.

به گزارش ایرنا همایش بین المللی توسعه پایدار دریا محور روز چهارشنبه به صورت آنلاین در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha