دکتر عبدالرسول خدمتی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مردم توصیههای بهداشتی در آستانه عید سعید قربان را به منظور جلوگیری از هرگونه بیماری مشترک بین دام و انسان رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین دام و انسان، ذبح دام باید در شرایط بهداشتی و مکانهای مورد تایید دامپزشکی انجام شود افزود: از آنجایی که خون ریخته شده دام نیز میتواند سبب انتقال بیماری شود محل ذبح را باید با مواد ضدعفونی کننده تمیز کرد.
رییس مرکز بهداشت چابهار افزود: هنگام ذبح دام از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، پیش بند و عینک حین کشتار برای جلوگیری از ورود ویروسهای بیماری زا به بدن استفاده شود.
خدمتی ادامه داد: گوشت به مدت ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در یخچال نگه داری شود و در صورت تمایل مصرف گوشت و جیگر در روز عید، حتما به صورت مغز پخت مصرف شود.
وی افزود: علائم بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شامل تب، سردرد، ضعف،بی حالی و خستگی ، درد عضلانی، گلو درد، استفراغ و اسهال است که افراد در صورت مشاهده این علائم باید به پزشک مراجعه کنند.
رییس مرکز بهداشت چابهار اظهارداشت: به همشهریان توصیه میشود همچنان خطر ابتلا به بیماری کرونا را جدی گرفته و با رعایت اصول بهداشتی بویژه رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده همگانی از ماسک، از خود و عزیزانشان در مقابل این بیماری محافظت کنند.
نظر شما