۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۳
کد خبرنگار: 2218
کد خبر: 83650374
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فروش بیش از ۲۴ میلیارد ریال کتاب در نمایشگاه کتاب خوزستان

اهواز - ایرنا - معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: فروش کتاب در چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود که نسبت به نمایشگاه پارسال حدود ۶۰ درصد رشد دارد.

مرتضی جمشیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:میزان فروش نمایشگاه کتاب خوزستان نشان از استقبال خوب مردم فرهنگ دوست و کتابخوان  این استان از نمایشگاه کتاب دارد.

 وی با اشاره به استقبال مردم و تاثیر اقتصادی آن برای ناشران کتاب توضیح داد: نمایشگاه کتاب امسال با حضور ۴۰۰ ناشر و  با ۹۰ هزار عنوان کتاب برگزار شد و تلاش شد تا کتاب‌های روز و متنوع بازار کتاب به دست مردم خوزستان با تخفیف مناسب برسد و همه اقشار بتوانند از  فرصت کتابخوانی بهره‌مند شوند.

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: در این دوره از نمایشگاه با برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های جنبی ادبی و فلسفی سعی شد فضای گفت‌وگو میان مردم با مولفان و نویسندگان برقرار شود.

وی مطالعه را عنصری مهم و ضروری برای توسعه کشور و  خوزستان دانست و بیان کرد:  کتابخوانی باید در خوزستان به یک فرهنگ تبدیل شود و بخشی از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های کتاب نیز در این راستا است. 

به گزارش ایرنا در نمایشگاه پارسال کتاب خوزستان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کتاب فروخته شد.

چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان از ۳۰ دی تا پنجم بهمن‌ ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اهواز برپا بود.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
    0 0
    بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن این روزگار نیست ◼◼◼ نمایشگاه کتاب استان خوزستان در اهواز به پایان رسید. به اهالی ارشاد و به ویژه کسانی که اجرائیات کار به عهده ی آنها بود، آنها که غرفه ها را چیدند و برچیدند و سخت افزار نمایشگاه حاصل تلاش دست های آنان بود، خسته نباشید و دست مریزاد می گویم. اما می شد در بخش های نرم افزاری و به ویژه برنامه های فرهنگی و جانبی نمایشگاه، هوشمندانه تر عمل کرد تا به نتایج بهتری رسید. پرسش هایی از این دست ذهن اهالی کتاب را به خود مشغول کرده و لازم است متولیان امر به فکر پاسخی برای آن ها باشند. شاید از این رهگذر، با آسیب شناسی وضع موجود، نمایشگاه های آتی در چیدمان شایسته تری ارائه شود. ۱. چرا برخی ناشران معتبر در نمایشگاه حضور ندارند؟ ۲. چرا برخی ناشران با تازه ترین و بهترین کتاب های خود به نمایشگاه نمی آیند؟ ۳. چرا این همه کتاب کم کیفیت و تکراری دیده می شود؟ ظاهر غرفه ها و دکور سالن ها هم تغییری چندانی نمی کند؟ ۴. چرا در برپایی برنامه های جانبی از اهالی فرهنگ نظر خواهی نمی شود؟ ۵. چرا در دعوت از برخی میهمانان، کیفیت و ت