۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۲۳
کد خبر: 83284747
T T
۰ نفر
سطح اضطراب دانشجویان پزشكی بیشتر است

تهران- ایرنا- معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: در برخی از رشته های تحصیلی مانند پزشكی كه شیفت شب دارند یا مجبور هستند ایام تعطیل در بیمارستان ها باشند و ارتباط مداوم با بیمار دارند، ممكن است آسیب بیشتری وجود داشته باشد و می توان گفت سطح اضطراب این دانشجویان بیشتر از سایر دانشجویان است.

علی اسدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره سلامت روان در دانشجویان پزشكی توضیح داد: پژوهش یا آمار مستندی وجود ندارد كه بر اساس آن بگوییم دانشجویان پزشكی نسبت به دانشجویان فنی مهندسی، افسرده تر هستند یا خیر. این موضوع ممكن است بر اساس نظرهای شخصی عنوان شود. در نتیجه نمی توان درباره سلامت روان دانشجویان پزشكی بر اساس آمار و به طور مشخص صحبت كرد.
اسدی گفت: با این حال برخی از دانشجویان بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های روان پزشكی هستند. به طور مثال دانشجویانی كه مجبور هستند از شهرستان ها به جاهای دیگری مثل تهران یا شهرستان های دیگر برای تحصیل مهاجرت كنند، در معرض خطر ابتلا به بیماری های روان پزشكی مانند افسردگی هستند؛ زیرا این دانشجویان از خانواده خود جدا می شوند و در نتیجه آسیب پذیری بیشتری دارند. همچنین دانشجویان ترم اول و دوم نیز به علت ورود به محیط های جدید، درجه آسیب پذیری بیشتری نسبت به بقیه دانشجویان دارند.
به گزارش ایرنا، محمد رضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت آبان ماه 97 درباره سلامت روان دانشجویان پزشكی به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: میزان شیوع افسردگی و آسیب های اجتماعی در جامعه 23 درصد و در بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشكی حدود 17 درصد و كمتر از میانگین جامعه است. آمارهایی درباره وجود 30 درصد افسردگی در دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشكی وجود دارد كه اشتباه است اما آمارهایی كه درباره آسیب‌های اجتماعی در خصوص دانشجویان پزشكی وجود دارد، از میانگین جامعه پایین‌تر است. این تفاوت معنادار به این علت است كه طی 20 سال اخیر در دانشگاه‌های علوم پزشكی دفاتر مشاوره برای رصد آسیب‌های اجتماعی وجود دارد كه این مشكلات را رصد كرده و مداخله می‌كنند.
اجتمام*9482*1834
۰ نفر