به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي جهاد كشاورزي هرمزگان ، سيد رضا اميري زاده روز يكشنبه پيش بيني كرد: امسال 9 هزار تن محصول كدو سبز از زمين هاي كشاورزي هرمزگان برداشت شود.
وي بيان داشت: برداشت كدو سبز از نيمه دوم آبان آغاز و تا پايان اسفند ماه ادامه دارد.
مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهار كرد: منطقه كشت كدو سبز در شهرستان هاي حاجي آباد ، بندرعباس ، ميناب و رودان است.
اميري زاده افزود: محصول برداشت شده علاوه بر نياز داخلي ، براي فروش به استان هاي اصفهان ، فارس و تهران حمل مي شود.
كدو سبز سرشار از ويتامين، منيزيم، پتاسيم، مس، فيبر، فسفر، منگنز، پروتئين، روي، كلسيم و آهن است.
اين محصول جاليزي در كاهش فشار خون بالا ، پيشگيري از گرفتگي عروق و بيماري هاي قلبي، محافظت از خطر ابتلا به ام اس و سرطان كولون (روده بزرگ) موثر است.
طبق آمار اداره كل جهاد كشاورزي، سالانه 2 ميليون و 300 هزار تن محصول باغي و زراعي در هرمزگان توليد مي شود.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده: خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
بندرعباس - ايرنا - مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: برداشت كدو سبز از 600 هكتار از زمين هاي كشاورزي اين استان آغاز شد.
سرخط اخبار استانها
-
ترافیک معابر منتهی به ورزشگاه آزادی پرحجم اما در حال تخلیه است
تهران بزرگ - ایرنا - معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره…
-
بهرهبرداری از ۱۷ هزار تخت و ۳۰۰ دستگاه پیشرفته پزشکی در دولت سیزدهم
اهواز - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱۷ هزار تخت…
-
شادی در خیابان های بجنورد پس از قهرمانی پرسپولیس+ فیلم
بجنورد- ایرنا- برخی از شهروندان بجنوردی و هواداران پرسپولیس پس از…
-
شکست نساجی در هفته پایانی؛ فولاد در لیگ برتر ماند
ساری- ایرنا- آخرین مسابقه نساجی مازندران در لیگ بیستوسوم با ثبت پانزدهمین…