به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو ، نسترن محمدی افزود: در راستای ارتقای سلامت آحاد جامعه و كاهش بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت نوع 2 و پیشگیری از خطر حملات قلبی و سكته، سازمان غذا و دارو برنامه های موثری از جمله برنامه كاهش میزان قند فرآورده های غذایی و آشامیدنی را به مرحله اجرا درآورده است.
وی خاطرنشان كرد: بخشنامه ای از ابتدای سال جاری به تمام معاونت های غذا و دارو سراسر كشور ابلاغ شده تا آنها این ابلاغیه را به واحدهای تولیدی ارسال كنند و قند مصرفی در فرآورده های غذایی ،كاهش یابد.
وی در ادامه به محصولات وارداتی اشاره كرد و گفت: در راستای اقتصاد مقاومتی، محصولات وارداتی تنها زمانی می توانند وارد كشور شوند كه مشابه تولید داخل در كشور نداشته و طبق دستورالعمل های سازمان غذا و دارو، محصول خود را تولید كرده باشند.
به گزارش ایرنا، راهبرد كاهش نمك، چربی و شكر از فرآورده های غذایی از سال گذشته مورد توجه سازمان غذا و دارو قرار گرفته و این كاهش ها تحت عنوان اصلاح معیارهای فنی و استانداردها انجام می شود.
اجتمام**9185**تنظیم كننده : سادات حسینی خواه
تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: تمام واحدهای تولید غذایی و آشامیدنی بخشنامه این سازمان مبنی بر كاهش قند مصرفی در فرآورده های خود را در اولویت قرار داده و به خوبی اجرا كرده اند.
سرخط اخبار جامعه
-
تکذیب انتشار مصاحبه فرمانده انتظامی کل کشور در خصوص طرح نور۲
تهران - ایرنا - مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی کل کشور در اطلاعیهای…
-
آغاز طرح نوسازی سپرده گذاری اتباع خارجی از ۲۲ خرداد
تهران - ایرنا - سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد: طرح نوسازی سپرده گذاری…
-
استقرار بالگرد در مناطق مستعد حریق/نیازمند هشدار سریع در حوادث طبیعی هستیم
تهران - ایرنا - وزیر کشور در جلسه ارتقاء توانمندی ها و هماهنگی بین…
-
سنجش سلامت نوآموزان امروز پایان مییابد/ تکلیف جاماندگان چیست؟
تهران- ایرنا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه…