به گزارش ايرنا از پايگاه اينترنتي هلث نيوز لاين، نتيجه مطالعه جديد محققان دانشگاه هاروارد در آمريكا نشان مي دهد افرادي كه غذاي روزانه خود را در خانه و با رعايت اصول سلامتي تهيه مي كنند، در قياس با مراجعان به مراكز تهيه و عرضه غذا كه مصرف كننده غذاهاي عمدتا پركالري، حاوي چربي هاي اشباع شده، قند بالا و مواد مغذي جزيي هستند، كمتر به ديابت نوع 2 مبتلا مي شوند.
براساس اين مطالعه، مصرف غذاي آماده و تهيه شده در بيرون از خانه به خاطر نامناسب بودن كيفيت آن موجب افزايش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به ديابت مي شود.
نتايج اين مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.
علمي **1311**2017
تهران- ايرنا- يك مطالعه نشان مي دهد در خانواده هايي كه از غذاهاي توليد شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زياد استفاده مي كنند، خطر ابتلا به چاقي و يا اضافه وزن و در نتيجه احتمال ابتلا به ديابت بيشتر است.