به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسيم باقري نسامي به تشريح راه هاي پيشگيري از تشنگي در ماه مبارك رمضان كه يكي از مشكلات شايع روزه داري در روزهاي گرم و طولاني تابستان است، پرداخت تا بتوان از شدت احساس تشنگي كاست و با كم آبي بدن مقابله كرد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف هرگونه نوشيدني حاوي كافئين به دليل مدر بودن موجب تشديد تشنگي مي شود بنابراين نوشيدن چاي پررنگ و انواع قهوه و نوشابه هاي گازدار كافئين دار مناسب نيست.
كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آب همراه غذا و به مقدار زياد موجب رقيق شدن شيره گوارشي و آنزيم هاي موثر در هضم غذا و در نتيجه منجر به اختلال در هضم و جذب مواد غذايي و درد شكم و نفخ خواهد شد.
باقري نسامي افزود: بهترين زمان نوشيدن آب كافي يك ساعت بعد از افطار تا نيم ساعت قبل از مصرف غذايي سحر است؛ بهترين روش براي كاهش عطش و رفع تشنگي نيز مصرف سبزي و ميوه هاي آبدار و فيبردار در وعده هاي سحر و افطار است.
وي يادآور شد: همچنين مصرف افراطي غذاهاي پرپروتئين، پرچرب و شور موجب افزايش تشنگي مي شود.
اجتمام**9185 ** 1569
تهران - ايرنا - كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: نوشيدن انواع شربت با درصد شيريني بالا ، ميزان تشنگي هنگام روزه داري را افزايش مي دهد.
سرخط اخبار جامعه
-
مدعیان خرید و فروش سوالات امتحانات نهایی به پلیس فتا معرفی شدند
تهران- ایرنا- رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش گفت: کاربران و کانالهایی…
-
خدمات معلمان در امتحانات طبق تعرفه جدید پرداخت میشود
تهران- ایرنا- رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش…
-
چگونه میتوان بهطور موقت میزبان کودکان بیسرپرست شد؟
تهران- ایرنا- مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت:…
-
خرید بیش از ۸ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی/داوطلبان انتخابات و عکس یادگاری
تهران -ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در دوازدهم خرداد به رشد ۳۵…