۱۶ مرداد ۱۳۸۰، ۰:۰۱
کد خبر: 6850816
T T
۰ نفر
مدیرکل استاندارد خوزستان: نهادینه شدن استاندارد باعث کاهش حوادث می شود # اهواز ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 16/05/80 داخلی.اجتماعی.استاندارد. مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان گفت: با نهادینه شدن استاندارد درجامعه بسیاری از حوادث کاهش یافته و تنشها بین فروشندگان و مردم کوچه و بازار از بین می رود. "مسلم بیات" سه شنبه در جمع مدیران شرکتهای تعاونی تولیدی وخدماتی استان خوزستان اظهار داشت: بسیاری از حادثه ها و اتفاقات نتیجه عدم توسعه استاندارد در جامعه است. وی با اشاره به وجود دونوع استاندارد اجباری وتشویقی گفت: استانداردهای اجباری به لحاظ حساسیتهای ایمنی و بهداشتی در کالاهایی مانند سوسیس، کالباس ، بستنی، شامپو ، مایع ظرفشویی ، کنسروها، ماست از سوی مرجع قانونگذار، اجباری اعلام می شود. وی افزود: درخصوص این نوع کالاها چنانچه کیفیت محصول تولیدی پایین تر از کیفیت مدنظر در استاندارد بوده و یا فاقد نشان استاندارد باشد توزیع آن ممنوع شده و متخلف تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد. وی افزود: هم اکنون اعمال استاندارد در کشورهای آلمان و آمریکا 100 درصد و در انگلیس 99 درصد تشویقی است، اما در کشور ایران بین 70 تا 90 درصد اجباری است. وی همچنین گفت: در چهار ماه گذشته، از بیست و پنج هزار سیلندر گاز در سطح این استان تعداد 11 هزار و 250 سیلندر معیوب بود که از رده مصرف خارج شد. بنا به گزارش وی همچنین در همین مدت، چهارتن سوسیس و کالباس در این استان غیرقابل مصرف اعلام شده و کارخانه های تولیدکننده آنها پلمپ شد. مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خوزستان سپس "روند بهبود کیفیت" را مسابقه ای بدون خط پایان ذکرکرد که با زمان و مکان تغییر می کند.
او اضافه کرد: عواملی همچون سرمایه، مدیریت ، انگیزه، نیروی انسانی، ماشین آلات، اطلاعات و مواد اولیه بر کیفیت تولیدات تاثیر می گذارند. وی با ذکر این نکته که کیفیت در فضای رقابتی ایجاد می شود تصریح کرد: باید کاری کرد که انگیزه خرید در مشتری تقویت شود. بیات افزود:در دنیا قبل از خرید یک کارخانه،کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی گسترده ای پیرامون طرح صورت می گیرد، اما برخی از ما بدون مطالعه و یا با کمترین دانش فنی، اقدام به خرید و نصب تجهیزات کارخانه می کنیم و تازه بعد از نصب متوجه می شویم که نمی توانیم به تولید استاندارد برسیم و باید این کارخانه را پلمپ کنیم. وی از متقاضیان طرحهای تولیدی خواست قبل از ورود به صنعت ، نکات کلیدی و ویژگیهای کیفی آن را به دست آورند. ک آ 200/20/02
۰ نفر