۶ بهمن ۱۳۸۱، ۰:۰۱
کد خبر: 10540203
T T
۰ نفر
پخت "چیپس" سیب زمینی در حرارت پایین از خطر سرطان زایی آن می کاهد # تهران،خبرگزاری جمهوری اسلامی 06/11/81 داخلی.علمی.تغذیه.چیپس. تولیدکنندگان مواد غذایی آلمان برای کاهش ترکیبات احتمالا سرطان زای چیپس سیب زمینی موافقت کرده اند که این ماده غذایی را با درجه حرارت کمتری تهیه کنند. به گزارش خبرگزاری رویتر از برلین ، مراجع بهداشتی آلمان اقدام به انجام تحقیقی در زمینه به حداقل رساندن سطح "آکریلامید" Acrylamide در مواد غذایی کرده اند. این تحقیق به دنبال مطالعات صورت گرفته در کشور سوئد انجام شد که خبر از وجود این ترکیب در مواد غذایی پخته یا سرخ شده در درجه حرارت بالا می داد. "اکریلامید" از سالها پیش به عنوان عاملی موثر در ایجاد سرطان مطرح بوده است. بسته بندی چیپسها در آلمان از این پس حاوی اطلاعاتی در مورد درجه حرارت پخته شدن چیپس خواهد بود. این اطلاعات نشان خواهد داد که آیا چیپس موجود در بسته بندی در درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد (347 درجه فارنهایت ) کاملا سرخ شده و یا در داخل اجاقهایی با درجه حرارت 180 تا 190، پخته شده است. علمی./1582/70/ ساعت : 25:13 تمام
۰ نفر