مهندسی ژنتیک، کیفیت مواد غذایی را افزایش داده است
#
کرج ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 12/07/84
داخلی.علمی.مهندسی ژنتیک.موادغذایی.
عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در کرج گفت: افزایش
کیفیت موادغذایی یکی از دستاوردهای مهم فناوری مهندسی ژنتیک بشمار می رود.
در روشهای علمی به ایجاد تغییر و تحول هدفمند برروی ژنهای گیاهان و
جانوران "مهندسی ژنتیک" اطلاق می شود.
مسعود توحیدفر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اصلاح کیفیت
چربیها، افزایش تولیدات کشاورزی و پروتیینهای مواد غذایی را از دیگر
دستاورهای بکارگیری این شیوه علمی عنوان کرد.
به گفته وی، اکنون به علت تغییرات آب و هوایی و تنش های زیستی تولیدات
محصولات کشاورزی در جهان رو به کاهش است که استفاده از روشهای مهندسی
ژنتیک باعث مقاومت هرچه بیشتر گیاهان در مقابل این عوامل شده و روند کاهش
تولیدات کشاورزی را متوقف می کند.
توحیدفر اظهارداشت: براین اساس، ترویج این روش علمی در بخش کشاورزی با
کاهش هزینه های مبارزه با آفات و بیماریها و در نهایت کم شدن هزینه تمام
شده همراه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در تولید محصولات بدست آمده به روش
علمی مهندسی ژنتیک از سموم و حشره کش ها استفاده نمی شود، می توان این قبیل
محصولات را دارای آلودگی های کمتری دانست.
توحیدفر ادامه داد: افزایش مواد مغذی در تولیدات کشاورزی و حفظ محیط
زیست از دیگر مزایای این روش علمی است.
وی افزود: عملکرد بالای محصولات زراعی تولیدی به روش مهندسی ژنتیک،
می تواند نقش مهمی در کند شدن روند فزاینده تبدیل جنگلها و مراتع به
زمینهای زراعی ایفا کند.
2818/561/684