۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۰:۰۱
کد خبر: 10518022
T T
۰ نفر
رژیم غذایی مدیترانه ای تاثیر سرطان زایی رادون را کاهش می دهد # تهران،خبرگزاری جمهوری اسلامی 31/02/84 علمی.پزشکی.ریه.سرطان. مطالعات نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان ریه در ساکنان منطقه ای از ایتالیا با سطح بالای ماده رادیو اکتیو رادون با رژیم غذایی آنها تغییر می کند. به گزارش پایگاه اینترنتی com.medlineplus ، رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر ماده رادیو اکتیو رادون را در ایجاد سرطان تعدیل کند. در این مطالعه در 384 بیمار مبتلا به سرطان ریه و 404 شرکت کننده سالم گروه کنترل عوارض ماده رادیو اکتیو رادون و نقش آن در سرطان زایی بررسی شد. پژوهشگران نشان دادند خطر بروز سرطان ریه در کسانی که در معرض رادون قرار می گیرند تحت تاثیر عواملی مانند سیگار و رژیم غذایی است. در این مطالعه دستگاه های ردیاب رادون در اتاق خواب و اتاق نشیمن شرکت کنندگان برای دو شش ماه متوالی کار گذاشته شد. پژوهشگران دریافتند قرار گرفتن در معرض رادون در محیطهای بسته با خطر سرطان ریه همراه است. این خطر با میزان رادون و زمان در معرض آن بودن افزایش می یابد. دکتر فرانسسکو فوراستیر و همکاران نشان دادند کم بودن میزان آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان را در کسانی که در معرض رادون بوده اند تشدید می کند. به نظر می رسد آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی می تواند تعدیل کننده تاثیر عوامل سرطان زا بر بدن باشد. رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از مواد آنتی اکسیدان است. نتایج این مطالعه در نشریه "cancer of journal intarnational" به چاپ رسیده است. علمی (ش.ش )/1584
۰ نفر