۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۲۶
کد خبر: 81320800
T T
۰ نفر

نوع غذا نقش بسزایی در رفتار انسان دارد

۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۲۶
کد خبر: 81320800
نوع غذا نقش بسزایی در رفتار انسان دارد

تهران- ایرنا- یك متخصص تغذیه اظهار داشت: غذا می تواند بر رفتار انسان تاثیر زیادی داشته باشد و در تمامی مكاتب الگوهای غذایی تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر حسن محمدی در اولین كنگره تخصصی صلح سبز با موضوع دكترین جهان بدون خشونت از راه آشتی با طبیعت اظهار كرد: اینكه انسان ها به صلح برسند الگوهای غذایی مختلفی در مكاتب گوناگون تعریف شده است كه در آن به خوردن و نخوردن برخی از غذاها سفارش شده است.

وی ادامه داد: از هفت هزار سال پیش تاكنون حكمای ایرانی بر تاثیر غذا بر نوع رفتار انسان تاكید داشتند كه حكیمان در چند سال گذشته این دیدگاه را توسعه بخشیدند.

وی گفت: حكما معتقدند انسان از چهار عنصر آتش، هوا، آب و خاك تشكیل شده است كه دو عنصر از آن گرم و دو عنصر سرد است.

وی ادامه داد: هر انسانی كه دارای دو عنصر گرم باشد فردی پرانرژی، خلاق، مدیر و نیكوكار است و انسان دارای دو عنصر سرد فردی بیمار، ترسو، پراسترس و اضطراب است بنابر این حكما پیشنهاد می كنند برای اینكه فرد دارای دو عنصر سرد به تعادل برسد باید از غذاهای گرم استفاده كند.

وی گفت: بیشتر فرآورده های حیوانی مانند گوشت گاو، ماهی، مرغ، شیر و پنیر و ماست جزو مواد سرد هستند و مصرف آنها در بلندمدت موجب می شود رفتار فرد در جامعه نیز سرد و همراه با خشونت باشد.

محمدی اظهار كرد: ‌تحقیقات نشان داده است خشونت در جوامعی كه مصرف گوشت بالایی دارند بسیار زیاد است همچنین مصرف زیاد فرآورده های حیوانی موجب افزایش بیماری های استرس و مصرف لبنیات ام اس را به همراه دارد.

در ادامه دكتر موسی صالحی فوق تخصص تغذیه و استاد دانشگاه شیراز گفت: تمام متخصصان تغذیه در دنیا معتقدند 95 درصد منابع غذایی انسان از گیاهان و پنج درصد باید از منابع حیوانی تامین شود.

وی ادامه داد: از این 95 درصد منبع گیاهی 60 درصد آن مربوط به دوغله مهم از جمله گندم و برنج است.

این فوق تخصص تغذیه ادامه داد: مهمترین منبع غذایی ویتامین های گروه ب گندم و برنج سبوس دار است در حالی كه امروزه گندم و برنج بدون سبوس استفاده می كنیم در واقع با این كار هیچ گونه ویتامینی به بدن انسان وارد نمی شود.

وی ادامه داد: این در حالی است كه 55 درصد از كل منابع آبی كشور صرف كشت گندم و برنج می شود در واقع این میزان آب بدون اینكه ویتامینی به بدن برساند از بین می رود.

وی تاكید كرد:ارتباط تنگاتنگی بین انسان، غذا و محیط زیست وجود دارد كه هر كدام از آنها یكدیگر را تحت الشعاع قرار می دهند.

علمی(3)**9014**م.ب**1856
۰ نفر