۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۳:۴۱
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85477346
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اعتراض به تصمیم دولت کانادا برای برافراشتن پرچم رژیم صهیونیستی

تهران-ایرنا- تصمیم برخی از شهرهای بزرگ کانادا برای برافراشتن پرچم‌ رژیم صهیونیستی به مناسبت روز نکبت (یوم النکبه)، منجر به انتقادات از این تصمیم شده و مدافعان حقوق فلسطینی اعلام کردند که اسرائیل به دلیل حمله وحشیانه آن به غزه باید منزوی شود.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی", پرچم رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در اتاوا، پایتخت کانادا، و همچنین در تورنتو، بزرگترین شهر این کشور، به مناسبت روز نکبت (یوم النکبه)، برافراشته خواهد شد.

برافراشتن پرچم اتاوا پس از آن که مراسم عمومی برنامه ریزی شده در تالار شهر با محکومیت گسترده مواجه شد، یک رویداد خصوصی خواهد بود.

مقامات شهر اوتاوا هفته گذشته اعلام کردند: "این تصمیم بر اساس اطلاعات اخیر است که نشان می دهد میزبانی یک مراسم عمومی خطر قابل توجهی برای امنیت عمومی دارد."

روزنامه تورنتو استار گزارش داد در تورنتو، کارکنان شهرداری با درخواست سرکنسولگری اسرائیل برای برافراشتن پرچم موافقت کرده اند.

این درحالی است که صبح روز سه شنبه این تصمیم با مخالفت تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین مواجه شد.

معترضان در خارج از ساختمان شهرداری تورنتو اعلام کردند: «به عنوان یهودی، با صدای بلند فریاد می زنیم که به اسرائیل افتخار نمی کنیم. ما به عنوان یهودی می گوییم این پرچم ما نیست، ما مشابه نیستیم.»

مقامات شهر اتاوا تصمیم خود برای برافراشتن پرچم اسرائیل توجیه کرده و ادعا کردند که "این شهر تعطیلات ملی و روزهای استقلال را جشن می گیرد و رویدادها و فعالیت های برافراشتن پرچم را با همکاری امور جهانی کانادا برای بیش از ۱۹۰ کشور به رسمیت شناخته شده برگزار می کند."

اما مدافعان حقوق فلسطین خاطرنشان کردند که شهر در گذشته از برگزاری مراسم برافراشتن پرچم خودداری کرده است. برای مثال، در سال ۲۰۲۲، اتاوا درخواست سفارت روسیه برای برافراشتن پرچم روسیه در شهرداری را رد کرد.

به گزارش ایرنا, روز نکبت (یوم النکبه)، سالروز ایجاد رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی در قلب جهان اسلام با توطئه خباثت آمیز استعمار انگلیس و یادآور شروع دوره خونبار نسل‌کُشی، قتل عام، آوارگی، اشغال و هتک حرمت سرزمین مقدس فلسطین با چراغ سبز و حمایت مستقیم و غیرمستقیم قدرت‌های استعماری جهان و در راس آن‌ها ایالات متحده آمریکا است.

رژیم جعلی صهیونیستی که نماد بارز تروریسم سازمان یافته رسمی در جهان است، هر بار صفحه ننگین تازه‌ای بر دفتر قطور جنایات بین‌المللی خود می‌افزاید؛ کشف گورهای دسته‌جمعی در بیمارستان‌های ناصر و شفا در نوار غزه، تصویری دهشتناک از جنایت این رژیم سفاک علیه بشریت را به تصویر می‌کشد.

ارتکاب جنایات بین‌المللی از جمله جنایات جنگی، نسل‌کُشی و جنایات علیه بشریت، مغایر با ارزش‌های بنیادین سازمان ملل متحد و تمامی هنجارها، اصول و موازین شناخته شده بین‌المللی محسوب شده و بدون تردید موجبات مسئولیت کیفری مرتکبین آنها را فراهم ساخته و ادامه بی کیفری جنایتکاران صهیونیستی، مغایر مقررات حقوق بین‌الملل محسوب می‌شود.

جمهوری اسلامی ایران کشتار بیش از سی و پنج هزار انسان بی‌گناه اعم از زن و کودک و مردان بی‌دفاع و مجروح شدن هفتاد و پنج هزار نفر و آواره ساختن صدها هزار انسان بی پناه در مناطق اشغالی فلسطین توسط رژیم صهیونیستی با حمایت همه جانبه سیاسی، نظامی، اطلاعاتی و اقتصادی آمریکا در بیش از هفت ماهه گذشته را به شدت محکوم می‌نماید و اقدام آمریکا در کارشکنی و اخلال در روند توقف جنگ و ‌کشتار علیه غزه و مخالفت اخیر آن با شناسایی دولت فلسطین در سازمان ملل متحد را غیر قابل قبول، غیرمسئولانه و در تضاد با درخواست جامعه جهانی می‌داند.»»

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون بیش از ۳۵ هزار فلسطینی در غزه تاکنون جان خود را از دست داده اند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha