صالحی: اقدام ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی مقدمه‌ای برای کسب موفقیت‌های دیگر است

نوشهر- ایرنا- معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور گفت : اقدام ارزشمند ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب های جهان حس خودباوری را در نیروهای مسلح ارتقا بخشید و مقدمه ای برای موفقیت های دیگر این نیروی راهبردی است.

به گزارش ایرنا، علی اکبر صالحی روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت هفته معلم و اختتامیه دومین جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) نداجا در دانشگاه علوم دریایی نوشهر افزود : ناوگروه ۸۶ توانست سه اقیانوس جهان را با موفقیت طی کند و افتخار و اقتدار را برای جمهوری اسلامی رقم زده است.

به گزارش ایرنا، ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از هشت ماه دریانوردی و طی بیش ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی که با هدف طی یک دور ۳۶۰ درجه دور کره زمین انجام شد و در ۲۷ اردی بهشت ۱۴۰۲ به کشور بازگشت و در مسیر خود از خطرناکترین تنگه‌ها برای دریانوردی گذر کرد.

وی اظهارکرد: ملت ایران با این حرکت مقتدرانه نیروهای دریایی در آب های جهان به خود بالیده است و امید این که شاهد موفقیت های بیشتر این نیروی راهبردی در جمهوری اسلامی باشیم.

وی با بیان این که در زمان حاضر هوش مصنوعی و فناوری کوانتومی برای نیروی دریایی یک ضرورت است، گفت : کمیته های علمی شکل داده شود و برای این مهم رییس جمهور و رهبر معظم انقلاب تاکید داشته اند.

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور ادامه داد : با توجه به جایگاه تاریخی و تمدن سازی ایران و برخورداری ویژگی های دیگر ایجاب می کند کشور برای رسیدن به آن اهداف الزاماتی داشته باشد.

وی با اشاره به این که در مسائل علمی در ابتدای راه هستیم ، خطاب به دانشجویان و فرماندهان نیروی دریایی گفت: باید در پی ابتکار و نوآوری باشید و از دیگران بیاموزید اما نسخه خودتان را بپیچید.

صالحی با گرامیداشت مقام معلم خاطرنشان کرد: خداوند در درون انسان هر آنچه نیاز داشته در وجود او نهادینه کرده است، در هر مکتبی علما و دانشمندان جایگاه ویژه ای دارند.

معاون پژوهش و قائم مقام فرهنگستان علوم کشور افزود: خداوند معلم اول و در حقیقت معلم معلم هاست و حضرت رسول اکرم (ص) اسوه و الگو بوده اند.

صالحی یادآور شد: معلم برای موفقیت دیگران کار می کند، ذاب یک معلم این است که انسان بزرگی است که برای موفقیت دیگران و جامعه در حال تلاش است و باید قدر معلمان را بیشتر دانست و ارج نهاد.

وی ادامه داد : استاد فرهیخته شهید مطهری انسانی کم نظیری بوده چرا که هر آنچه ما آموختیم از این دانشمندان آموختیم و امروز با تربیت و آموزش انسان، ثروت خلق می کنیم ضمن این که اخلاق باید با تربیت قرین باشد.

وی بیان کرد : علم به حدی اهمیت دارد که آخرین رسول خدا در روایات به آن توصیه و تاکید کرده که برای طلب علم حتی در چین هم باشد بیاموزید.

صالحی: اقدام ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی مقدمه‌ای برای کسب موفقیت‌های دیگر است

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر در این آیین گفت : اقتدار جمهوری اسلامی ایرانی به برکت جانفشانی های ایثارگان و جانبازان و خون شهدا است.

امیردریادار آریا شفقت رودسری ادامه داد : اکنون در آستانه سالگرد ماموریت ناوگروه ۸۶ مصادف با ۲۷ اردیبهشت هستیم، اقدامی که از شاگردان این دانشگاه صورت گرفت، این ماموریت نیروی دریایی سبب افتخار نظام اسلامی بلکه مسلمانان جهان شده است.

به گفته وی این مأموریت ارزشمند و خلق حماسه ماندگار دریادلان نیروی دریایی از افسران دانش آموخته این دانشگاه بوده اند.

وی اظهارداشت : نیروی دریایی نه تنها یک نیروی نظامی، علمی، بین المللی بلکه سیاسی هم است که تاکنون دستاوردهای خوبی به ویژه در تربیت نیروی انسانی کارآمد داشته است.

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر خاطرنشان کرد : امروز این دانشگاه نه تنها تعلیم و تربیت افسران دریایی کشور، پنج رشته کارشناسی و ۶ رشته کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع دکترا دارد و به زودی یک رشته دکترای دیگر هم در این مرکز علمی دریایی راه اندازی خواهد شد.

دریادار شفقت رودسری تصریح کرد : در زمان حاضر این دانشگاه نه تنها ماموریت تعلیم و تربیت افسران نیروی دریایی را دارد بلکه از دیگر نهادهای دریایی مانند کشتیرانی، دریابانی، دانشجو می پذیرد که بزرگ ترین افتخار برای نظام اسلامی است.

فرمانده نیروی دریایی دانشگاه علوم دریایی نوشهر گفت : امیدوارم با کمک همه استادانی که شغل معلمی و انبیا را برگزیدند روز به روز شاهد ایرانی آباد در نظام اسلامی باشیم.

امروز چهارشنبه آیین گرامیداشت مقام معلم و اختتامیه دومین جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) نداجا به صورت متمرکز در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر برگزار شد.

دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در سال ۱۳۵۹ با عنوان مرکز آموزش عالی علوم دریایی تاسیس شد و در سال ۱۳۶۰ با جذب اولین دوره دانشجویی به صورت رسمی شروع به کار کرد.

این دانشگاه از ۶ دانشکده عرشه، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و مخابرات دریایی، مدیریت و کمیسر دریایی، علوم پایه و تفنگدار دریایی تشکیل شده است. دانشجویان این دانشکده ها در پنج رشته کارشناسی و ۶ رشته کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha