ناامیدی خانواده‌های اسیران رژیم صهیونیستی از نتانیاهو و درخواست کمک از بایدن

تهران- ایرنا- خانواده‌های اسیران اسرائیلی که هنوز در غزه باقی مانده‌‎اند دیگر از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای آزادی آنها ناامید شده‌اند و در نامه‌ای از رئیس جمهور آمریکا خواستند تا بنیامین نتانیاهو را برای موافقت با توافق تبادل اسرا، تحت فشار قرار دهد.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ۵۸۷ نفر از اعضای خانواده‌های ۸۱ نفر از اسیران اسرائیلی که هنوز در غزه باقی مانده‌اند با نوشتن و امضای نامه‌ای سرگشاده خطاب به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از وی درخواست کردند تا نتانیاهو را برای موافقت با توافق تبادل اسرا، تحت فشار قرار دهد.

در نامه خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه خطاب به رئیس جمهور آمریکا آمده است: ما از شما می‌خواهیم از تمام ابزارهای موجود برای تحت فشار قرار دادن همه طرف‌ها از جمله نخست‌‎وزیر (رژیم) اسرائیل برای دستیابی به راه‌ حلی معقول برای آزادی اعضای خانواده‌های ما استفاده کنید.

این نامه می‌افزاید: ما از دولت آمریکا به عنوان نزدیک‌ترین متحد (رژیم) اسرائیل می‌خواهیم که نتانیاهو را مجبور کند تا در مسیر درستی که منجر به آزادی اسیران اسرائیلی خواهد شد، قدم بردارد.

امضاکنندگان این نامه با اشاره به فقدان ارتباط نتانیاهو و کابینه جنگی آنها با خانواده اسیران اسرائیلی، تاکید کرده‌اند: نتانیاهو و کابینه جنگی وی همه راه‌های ارتباطی با ما را مسدود کرده‌اند زیرا آنها هیچ عزم و اراده‌ای برای آزادی اعضای خانواده ما ندارند و نسبت به این موضوع هیچ تعهدی احساس نمی‌کنند و این موضوع باعث یأس و ناامیدی ما شده است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

مذاکرات برای برقراری آتش بس دوباره در غزه و آزادی اسرا با میانجیگری قطر و مصر و مشارکت آمریکا تاکنون به نتیجه نرسیده است. جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیش بینی کرده بود که تا قبل از ماه مبارک رمضان، حماس و اسرائیل برای دور جدید آتش بس به توافق دست یابند اما این پیش بینی به واقعیت نپیوست.

اکنون با توجه به وضعیت فاجعه بار غزه و هشدارهای پی در پی سازمان ملل درباره این منطقه از یک سو و تهدید رژیم اسرائیل برای حمله به رفح از سوی دیگر که می‌تواند بحران در غزه را به فاجعه‌ای غیرقابل توصیف تبدیل کند، تلاش‌ها برای جلوگیری از این فاجعه همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha