۲ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۵۱
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85424173
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مقام ارشد ایرلند : مواضع متناقض اروپا درباره جنگ غزه تلاش ها برای آتش بس را تضعیف می کند

تهران-ایرنا- «لئو وارادکار» نخست وزیر سابق ایرلند که روز گذشته به صورت ناگهانی استعفا کرد, گفت که برخورد و مواضع متناقض اتحادیه اروپا درباره جنگ اسرائیل علیه غزه، تلاش‌ها برای آتش بس را تضعیف می کند.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی", وی به خبرنگاران افزود: از نظر جهانیان برخورد و پاسخ اروپا با موضوع اوکراین و فلسطین دوگانه است.

وارادکار به خبرنگاران در بروکسل گفت: من فکر می کنم اروپا واکنش خوبی به بحران وحشتناک فلسطین نداشته است.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای جهان اقدامات اروپا در رابطه با اوکراین در مقایسه با فلسطین را به عنوان استانداردهای دوگانه تفسیر می کنند. من فکر می کنم آنها حق دارند که چنین نظری داشته باشند.

به گزارش ایرنا, کشورهای اروپایی پس از آغاز جنگ میان روسیه و اوکراین, حملات به مناطق غیرنظامی در اوکراین را به شدت محکوم کرده و تحریم های گسترده ای علیه روسیه وضع نمودند. آنها حتی تحقیقات جنایت علیه بشریت را علیه روسیه به ادعای قتل غیرنظامیان اوکراینی به راه انداختند.

این درحالی است که با وجود شهادت بیش از ۳۰ هزار غیرنظامی فلسطینی در غزه به دلیل حملات گسترده رژیم صهیونیستی, این کشورها به رهبری آمریکا تاکنون تحریمی علیه این رژیم وضع نکرده و به حمایت ها از این رژیم کودک کش ادامه داده اند.

شرایط انسانی نوار غزه در سایه تداوم جنگ رژیم صهیونیستی با همدستی برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس با این رژیم به شدت بحرانی است و تل آویو اجازه ورود کمک‌ها به این منطقه را نمی‌دهد.

چندی پیش سازمان امدادرسانی آکسفام اعلام کرد که رژیم صهیونیستی بطور عامدانه و سیستماتیک از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری می‌کند.

این نهاد بین‌المللی با اعلام اینکه حدود یک میلیون و هفتصد هزار فلسطینی معادل ۷۵ درصد جمعیت غزه در خطر قحطی هستند، تصریح کرد که شرایط این باریکه «فراتر از فاجعه است.»

در همین حال، برخی کشورهای عربی و غربی در طول هفته‌های اخیر مقادیر اندکی کمک را از طریق هوایی برای مردم نوار غزه به ویژه در شمال این منطقه ریخته‌اند که جوابگوی نیاز گسترده مردم نیست. اما فلسطینی‌ها و حامیان آنها ارسال این کمک‌های هوایی را اهانت به مردم فلسطین دانسته و بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاه‌های زمینی نوار غزه تاکید می‌کنند.

تاکنون تلاش های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه که از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز شده است، به علت حمایت همه جانبه آمریکا و استفاده این کشور از امتیاز وتو، ناکام مانده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت تمام قد غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ نیروهای مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته است. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha