شبکه‌سازی استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد برای طرح‌های اجرایی آغاز شد

سمنان- ایرنا- مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شبکه‌سازی استادان و دانشجویان و پایان‌نامه‌ها در دانشگاه آزاد کشور با هدف اجرای طرح‌های مختلف آغاز شد. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهاب خاقانی روز دوشنبه در آیین رونمایی از دیباگر (DEBUGER)، نخستین نشریه دانشگاهی کشور با بهره مندی از فناوری هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، با تبیین برخی از ماموریت‌های جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در حمایت و هدایت از طرح‌ها، پایان نامه‌ها و فعالیت‌های فناورانه دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان فرایند شبکه‌سازی پایان‌نامه‌ها را در دستور کار خود قرار داده که در این شبکه‌سازی استادان و دانشجویان تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور که تخصص‌های مشترکی دارند، می توانند کنار یکدیگر قرار بگیرند و طرح‌های بزرگی را ایجاد کنند و به فرجام برسانند.

وی افزود: این کار توسط باشگاه پژوهشگران جوان آغاز شده است و مسئولیت انجام و اتمام برخی از طرح‌های شرکت‌های مختلف را برعهده بگیرند و با تنفیذ اختیار آن را به دانشجویان و استادان خود واگذار کرده است.

خاقانی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اعتقاد ویژه‌ای به دانشجویان به ویژه دانشجویان باانگیزه و مستعد دارد، به مأموریت جدید باشگاه اشاره کرد و گفت: از مهرماه سال جاری دانشجویانی که در مقطع دکتری رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شاغل هستند بر اساس انگیزه، علاقه و توانمندی که دارند، می توانند در قالب طرح دستیاری آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی به عنوان معلم ایفای نقش کنند.

وی بیان کرد: شیوه نامه این طرح سال گذشته توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به تمام واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد و امید است با راهنمایی و همکاری همه استادان و همت دانشجویان در این قسمت به اهدافی که در چشم‌انداز باشگاه تعریف شده است برسیم.

مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، تولید نشریه «دیباگر» را که با بهره مندی از هوش مصنوعی در واحد سمنان محقق شد را یک نوع آوری ارزشمند خواند وبا اشاره به اهمیت ایجاد و فعالیت انجمن های فناورانه، اضافه کرد: انجمن های فناورانه در واقع پلکانی برای حضور دانشجویان و علاقمندان در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد خواهند بود.

خاقانی افزود: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد برای اولین بار تعداد ۱۰۰ تیم فناورانه دانشجویی را به پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کند و از ایده‌ها و طرح‌های آنان بطورکامل حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دانشجویان انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با به کارگیری فناوری هوش مصنوعی موفق به تولید و انتشار اولین شماره از نشریه دانشگاهی «دیباگر» به عنوان پیدایش «GENESIS» شدند و «رایسان» انسان‌واره هوشمند به حاضران معرفی شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha