اجرای مصوبات سفر استانی، مصداق عینی حرف تا عمل دولت سیزدهم در مازندران

ساری - ایرنا - سفر اسفندماه سال گذشته آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به مازندران مصوبات و آورده‌ای از جنس تحول و نوزایی برای این خطه سبز شمال داشت که گزارش‌ها حکایت از رنگ اجرایی و حتی تکمیل برخی از این طرح‌ها دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله رئیسی رییس‌جمهور روز جمعه بیستم اسفند ماه سال گذشته در قالب هفدهمین سفر استانی هیات دولت و به منظور بررسی اولویت‌های توسعه استان و رفع مشکلات مردم به مازندران سفر کرد.

دیدار با خانواده معظم شهدا و جمعی از اقشار مختلف مردم، حضور در نشست شورای اداری و بازدید از زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی مازندران از محورهای برنامه‌ سفر رییس دولت سیزدهم به این استان بود.

همچنین تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت در جریان این سفر به نمایندگی از رییس‌جمهور با حضور در شهرستان‌های استان از نزدیک مسایل استانی را بررسی و نتیجه را به رییس‌جمهور جهت تصمیم گیری گزارش کردند.

اکنون با گذشت ۲۴۵ روز از پایان این سفر، حسین شاه‌پری که در روز ۲۸ فرردین ۱۴۰۱ با حکم سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران به عنوان بازرس و مسوول پیگیری‌های ویژه استاندار منصوب و پیگیری‌ مصوبات سفر رییس‌جمهور نیز به وی واگذار شد، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا از تحقق ۱۰۰ درصدی ۹ مصوبه این سفر خبر می دهد.

وی ادامه داد: در سفر استانی رییس‌جمهور به مازندران ۱۷۷ مصوبه گذرانده که برای تحقق آن ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد و قرار است این طرح ها حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی به استان مازندران با بیان این که در زمان حاضر مصوبه‌ای از سفر استانی رییس جمهور نداریم که انجام نشده یا بدون وضعیت باقی مانده باشد، گفت: اکنون ۱۰۸ طرح در گام اجرایی و ۶۰ طرح هم در دست پیگیری قرار دارد.

شاه‌پری افزود: مصوبات سفر رییس جمهور به مازندران در پنج دسته تقسیم بندی شده و دستگاه های اجرایی با دقت و بررسی جزییات این مصوبات درصدد تحقق آن هستند.

وی با اشاره به طرح های دستگاه های اجرایی ویژه مصوبات سفر رییس‌جمهور ادامه داد: در حوزه جمعیت هلال احمر و دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل به ترتیب ۳۲ و ۹۹۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که به طور حتم در آینده نزدیک با تکمیل این طرح های حوزه امدادی و درمانی مردم حلاوت آن را خواهد چشید.

مشاور و بازرس استاندار مازندران تصریح کرد: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه ایجاد اشتغال پایدار در استان برنامه ریزی شده که به طور حتم طبق زمانبندی این تسهیلات به متقاضیان در گروه های مختلف صنعتی، تولیدی، مشاغل خرد و خانگی پرداخت خواهد شد.

اجرای مصوبات سفر استانی، مصداق عینی حرف تا عمل دولت سیزدهم در مازندران

تعیین تکلیف نیروگاه زباله سوز ساری

از سوی دیگر نیروگاه زباله‌سوز ساری به عنوان مهم‌ترین طرح در مدیریت پسماند و مقابله با چالش‌های زیست محیطی در مرکز استان و همچنین یکی از مصوبات هفدهمین سفر استانی رییس‌جمهور به مازندران با تلاش جهادی مسوولان اجرایی اکنون به گفته شاه پری در بخش ابنیه ۸۹ درصد و در بخش خرید تجهیزات هم برنامه های خوبی در دست اجرا است.

در سفر استانی رییس‌جمهور به مازندران، آیت الله رئیسی در بازدید از نیروگاه‌ زباله‌سوز ساری دستور راه‌اندازی این طرح زیست محیطی را در کمترین زمان ممکن ارایه و همچنین معاون اول خود را مامور کرد تا قبل از پایان سال موضوعات مربوط به زباله‌سوزها را سروسامان دهد.

این طرح که قبل از سفر استانی رییس‌جمهور در بیستم اسفند ۱۴۰۰، ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین ۵۱ درصد تجهیزات آن هم خریداری شده بود، اما اکنون براساس آمار مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفر دولت سیزدهم به مازندران، پیشرفت فیزیکی طرح نیروگاه زباله سوز ساری بعد از گذشت ماه ها از پایان این سفر، اکنون در بخش ابنیه به ۸۹ درصد رسیده و در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

شاه‌پری بیان کرد: در ماه‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تکمیل طرح نیروگاه زباله‌سوز ساری از محل مصوبات سفر استانی رییس‌جمهور جذب شد و به هیچ عنوان اکنون در روند تکمیل این طرح بحث کمبود اعتبار مطرح نیست.

وی با بیان این که، نامه‌نگاری‌ها برای تخصیص به موقع اعتبارات ملی از سوی مسوولان استان در دست انجام است که با پیگیری‌های مستمر به طور حتم روند تکمیل خرید تجهیزات و ابنیه این طرح هم در ماه‌های آینده به پایان خواهد رسید، افزود: با شتاب در تکمیل سازه و تجهیزات نیروگاه زباله‌سوز ساری، وعده رییس‌جمهور در زمان مقرر محقق خواهد شد.

مشاور و بازرس استاندار مازندران تصریح کرد: قبل از تاکید رییس‌جمهور مبنی بر تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری، تنها ۵۰ نیروی انسانی فعال در ساخت این طرح مشارکت داشتند اما این رقم اکنون به حدود ۲۰۰ نفر در روز افزایش یافته است.

شاه‌پری بیان کرد: پیشرفت فیزیکی ابنیه طرح نیروگاه زباله سوز ساری از ۶۳ درصد به ۸۹ درصد نشان از عزم مسوولان ملی و استانی برای اجرای طرح های زیرساختی و اقتصادی در استان است.

وی با بیان این که، وزارت کشور و نهاد ریاست جمهوری نهایت همکاری را با مسوولان استانی در تخصیص و جذب اعتبار برای تکمیل این طرح دارند، گفت: با تامین اعتبارات در نظر گرفته شده این طرح به صورت ۱۰۰ درصد در ماه‌های آینده در گام اجرایی قرار خواهد گرفت.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفر رییس‌جمهور به استان مازندران تصریح کرد: در کنار مدیریت پسماند، تولید سالانه ۳۰ هزار مگاوات برق از دیگر دستاوردهای افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری خواهد بود که به طور حتم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، با اجرای این طرح گلایه‌های به حق فعالان محیط زیست و اقشار مردم در تاخیر چند ساله تکمیل این طرح به پایان خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، عملیات ساخت نیروگاه ۴۰۰ تنی زباله سوز ساری سال ۱۳۸۸ شروع شد و حمل ۱۴ ساله زباله‌های مرکز استان مازندران به دیگر مناطق علاوه بر این که مشکلات زیست محیطی را ایجاد کرده، سبب تحمیل هزینه‌های هنگفت به شهرداری ساری برای حمل شده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور در هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم، روز جمعه ۲۰ اسفند وارد استان مازندران شد.

بازدید از تعدادی طرح‌ اقتصادی و عمرانی و بازدیدهای سرزده، دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست و همچنین شرکت در شورای اداری استان در سفر یک‌روزه رییس‌جمهور به مازندران برنامه‌ریزی شده بود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha