ذوالنوری: آموزش فنی و حرفه‌ای از حلقه‌های مفقوده حل اشتغال است

قم-ایرنا- حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، یکی از حلقه های مفقوده در حل اشتغال کشور آموزش های فنی و حرفه ای دانست.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم، ذوالنوری در دیدار "محمود تقی پور" مدیرکل و مسوولان اداره کل فنی و حرفه ای قم با وی به مناسبت هفته مهارت، گفت: در دانشگاه ها سعی در بدست آوردن مدرک تحصیلی است در حالی که مراکز آموزش فنی و حرفه ای نیروی انسانی متخصص تربیت می کنند.
وی اظهار داشت: معمولا تحصیل کرده ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی دنبال پشت میز نشینی هستند و این مساله خود یک معضل است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: درکشور مشاغلی تعریف شده که شامل عناوین مختلفی است و همه علاقه دارند پست های مدیریتی و شغل های پشت میزنشینی داشته باشند در حالی که نیاز کشور به افراد متخصص و کاربلد است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: وضعیت فارغ التحصیلان دانشگاهی به گونه ای است که تمایل به کار اداری دارند و مهارت لازم برای کارهای تخصصی را ندارند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان نمود: یکی از حلقه های مفقوده در حل اشتغال کشور آموزش های فنی و حرفه ای است در حالی که این آموزش ها جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده اند و دولت و مجلس برای این مهم باید اهتمام داشته باشند.
ذوالنوری عنوان کرد: معمولا از دانشگاه آدم ماهر و کاربلد بیرون نمی آید ولی افرادی که از مراکز آموزش فنی و حرفه ای مهارت یاد می گیرند افراد موثر و کاربلد هستند و این افراد توان انجام کارهای مهارتی را دارند و توقع مدیریتی ندارند که این خاصیت فنی و حرفه ای است.
وی عنوان داشت: چون این افراد مهارت های کاربردی یاد گرفته اند مشغول به کار می شوند لذا ضرورت دارد آموزش های فنی و حرفه ای بسط و توسعه یابد.
.ب در خاتمه عنوان نمود سهم آموزش های فنی وحرفه ای در لایحه بودجه باید پررنگ تر شود و این مساله باید بعنوان مطالبه جدی مسئولین فنی و حرفه ای و نمایندگان مردم باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای قم: سهم فنی و حرفه‌ای از آموزش‌های مهارتی ناچیز است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم گفت: سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از بودجه در مقایسه با سایر آموزش‌ها بسیار ناچیز است درصورتی‌که بخواهیم مساله اشتغال حل شود باید به موضوع آموزش‌های فنی و حرفه‌ای جدی‌تر پرداخته شود.

تقی پور افزود:توجه به توسعه آموزش‌های مهارتی می‌تواند زمینه اشتغال جوانان و افراد جویای کار را فراهم نماید.

وی ادامه داد: دغدغه امروز خانواده‌ها در یک نگاه کلی موضوع اشتغال جوانان است و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای علاوه بر ایجاد اشتغال موجب کاهش آسیب اجتماعی می‌گردد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اگر جوان بیکار باشد به‌نوعی تهدید برای جامعه است و جوان دارای شغل کمتر در معرض خطرات و آسیب‌های اجتماعی است لذا هدایت جوانان و جامعه به‌سوی مهارت‌آموزی ضروری است.

تقی پور عنوان کرد: برای پیشبرد اهداف مجموعه اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم دست یاری و کمک به سمت مسئولین استانی دراز می‌کنیم و انتظار داریم که نگاه ویژه‌ای به مسائل فنی و حرفه‌ای داشته باشید.

در ۷ مرکز دولتی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به همراه ۲۰۷ آموزش آزاد قم آموزش‌های مربوط به اشتغال خرد و مشاغل خانگی آموزش داده می‌شود./

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha