پرداخت مطالبات کادر درمان بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد در اولویت است

یاسوج- ایرنا- سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مبلغ ۱۳۹ میلیارد ریال در روزهای آینده، از محل درآمدهای اختصاصی بیمارستان تخصیص داده خواهد شد و اولویت پرداخت مطالبات کارکنان بیمارستان های استان خواهد بود.

جلال پوران فرد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مبلغ  ۱۳۹ میلیارد ریالی از محل درآمدهای بیمارستان ها، پیگیری و حمایت سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع و سرپرست معاونت برنامه ریزی ‏راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت و بیمه سلامت بوده است.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر پرداخت نکردن مطالبات و پاداش کرونای پرسنل بیمارستان شهید جلیل یاسوج، افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور، طی دو مرحله پرداخت را در بخش‌های بهداشت و درمان بر اساس میزان درگیری بیمارستان، تعداد پرسنل و زمان شیوع درگیری بیمارستان در نظر گرفت.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تمامی اسناد و تخصیص های هر دو مرحله نیز موجود است.

پوران فرد ابراز داشت: بیمارستان شهید جلیل یاسوج به عنوان بیمارستان‌ اصلی کرونا در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی تاکید کرد: در این بیمارستان ۴۳۴ نفر از پزشکان، پرستاران و پرسنلی مشمولان پاداش کرونا شده اند که در هر دوره پاداش این ایام خود را دریافت کرده اند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مرحله اول در اسفند ماه ۱۳۹۸ و مرحله دوم تیرماه ۹۹ بود که علت تأخیر پرداخت مرحله دوم مبتلا شدن همکاران واحد مالی بیمارستان شهید جلیل بوده است.

پوران فرد گفت: بر اساس میزان درگیری، بیشترین تخصیص مربوط به بیمارستان شهید جلیل یاسوج بود که در مرحله دوم سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از طرف دانشگاه علوم پزشکی استان به بیمارستان تخصیص داده و به حساب پرسنل واریز شد.

وی عنوان کرد: در قسمت اول نیز مبلغی افزون بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به این بیمارستان تخصیص داده شد که بیشترین مبلغ تخصیص را در استان به خود اختصاص داد و در اسفند ماه ۹۸ به حساب پرسنل واریز شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در بحث پرداختی کارانه ها نیز، تمامی پرداخت‌ها باید بر اساس عملکرد صورت گیرد و خارج از عملکرد سامانه قاصدک یا سامانه سپاس خلاف قانون بوده و قابل پیگیری است.

پوران فرد بیان کرد: به همین دلیل از زمان افتتاح بیمارستان شهید جلیل و درآمدزا نبودن این بیمارستان مزایای پرسنل همچون اضافه کار و کارانه ناچیز بوده ولی به خاطر ایجاد انگیزه و پیرو دستور ریاست دانشگاه مبلغی در اختیار این بیمارستان پس از مصوبه هیئت رئیسه قرار داده شد تا قسمتی از زحمات این کادر درمان جبران شود.

وی افزود: در مجموع با درآمد ماهیانه بیمارستان، مبلغ یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان در اردیبهشت ماه به حساب بیمارستان جهت پرداخت کارانه پرسنل و پزشکان  واریز شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: باید در نظر داشت که بیمارستان‌ها هزینه های دیگری از قبیل تأمین دارو و تجهیزات مصرفی حقوق نیروهای شرکتی و نگهبان و دیگر موارد را نیز در بر دارند و باید با درآمد بیمارستان تامین شود.

پوران فرد عنوان کرد: بدون تردید این مبلغ در مقابل زحمات و تلاش نیروهای فداکار که در راه خدمت و حفظ سلامت مردم و جامعه خویش ایستادگی و انسانیت را به معنای واقعی معنی کردند، ناچیز است.

وی ادامه داد: در بحث اعتبارات، رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت و درمان انجام شده و در این باره قول های مساعدی داده شده تا با پرداخت مبالغی بتوانیم قدردان زحمات این کادر زحمتکش باشیم.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: در بیمارستان شهید جلیل یاسوج، مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال برای تجهیزات پزشکی «سی تی اسکن» و «ام آر آی» هزینه شده است.

وی تاکید کرد: به سبب درآمد زا نبودن و انجام نشده عمل های جراحی در این بیمارستان که به خاطر ویروس کرونا ایجاد شده، تا جایی که قانون اجازه دهد به بیمارستان شهید جلیل یاسوج کمک خواهیم کرد.

پوران فرد گفت: از مجموع تجهیزات حفاظتی خریداری شده توسط دانشگاه علوم پزشکی استان، ۶۰ درصد از آن به بیمارستان شهید جلیل تخصیص یافته و به سایر بیمارستان‌ها نیز به اندازه میزان درگیری اختصاص داده شده است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در سال ۱۳۹۹ در بخش بهداشت نیز افزون بر ۲۰ میلیارد ریال و در بخش درمان بیش از ۱۲ میلیارد ریال تخصیص از طرف وزارت بهداشت جهت پاداش کرونا داده شده است.

پوران فرد ابراز داشت: همچنین در بحث کمک های جبران خدمت بیمارستان ها، افزون بر ۷۶ میلیارد ریال توزیع شد، که از طرف وزارت تخصیص داده شده بود.

وی افزود: ۲۴ میلیارد ریال برای یک ماه کارانه به بیمارستان های استان پرداخت می شود و این هزینه تا چند روز آینده به حساب آنها واریز خواهد شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: علی رغم کاهش درآمد بیمارستان شهید جلیل یاسوج و بنا به دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان از این مبلغ، ۲ میلیارد ریال نیز به بیمارستان شهید جلیل اختصاص داده شده است.

با شیوع ویروس کرونا در کشور، بیمارستان تازه تاسیس شهید شهید جلیل به عنوان بیمارستان کرونای مرکزی استان انتخاب شد تا بیماران اصلی در آنجا بستری شوند.

بیمارستان ۲۹۴ تختخوابی شهید جلیل شهر یاسوج در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع و زیربنای ۲۴هزار و ۸۰۰ مترمربع در هشت طبقه و ۳۲ بخش تخصصی و فوق تخصصی ساخته شده است.ساخت این بیمارستان  ۱۱ سال طول کشید و بیش از ۸۰ درصد عملیات اجرایی آن در دولت تدبیر و امید انجام شد.

بیمارستان شهید جلیل یاسوج در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع و زیربنای ۲۴ هزار و ۸۰۰ مترمربع در هشت طبقه و  ۳۲ بخش تخصصی و فوق تخصصی ساخته شده و اکنون با تجهیزات کامل در حال خدمت رسانی به مردم کهگیلویه و بویراحمد است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha