دانشگاه کردستان در جمع برترین‌های حوزه سلامت قرار گرفت

سنندج - ایرنا - رییس دانشگاه کردستان گفت: بر اساس نتایج رتبه‌بندی تاثیرگذاری دانشگاه‌ها که برای دومین سال از سوی موسسه بین‌المللی تایمز منتشر شد، دانشگاه کردستان در جمع ۱۰ دانشگاه تاثیرگذار ایرانی در حوزه سلامت و رفاه قرار گرفت.

رحمت صادقی روز پنجشنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: در رتبه‌بندی تاثیرگذاری تایمز، اثرگذاری دانشگاه‌ها بر مبنای فعالیت‌های آنان در راستای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs)  سنجیده می‌شود که اهداف توسعه پایدار شامل نبود فقر ، نبود گرسنگی ، سلامت و رفاه، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی، دسترسی به آب بهداشتی، انرژی مقرون به صرفه و پاک، اشتغال مناسب و رشد اقتصادی، صنعت، نوآوری و زیرساخت، کاهش نابرابری، شهرها و جوامع پایدار، تولید و مصرف مسوولانه،  عملکرد در خصوص کنترل اقلیم، زندگی زیر آب ، زندگی در زمین،  صلح، عدالت و قدرت  و  مشارکت در تحقق اهداف توسعه است.

وی افزود: در رتبه‌بندی تاثیرگذاری سلامت و رفاه، عملکرد دانشگاه‌ها بر اساس اهداف توسعه پایدار در سال ۲۰۱۸ بررسی شد و در این شاخص اطلاعات مرتبط با میزان فارغ‌التحصیلان حوزه سلامت و رفاه، همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با موسسات بهداشت، برنامه‌ها و پروژه‌های ورزشی بهداشتی دانشگاه جهت ارتقای سطح سلامت و رفاه اجتماع، دسترسی عموم مردم به امکانات ورزشی دانشگاه و پشتیبانی بهداشت روان رایگان برای دانشجویان و کارکنان مورد ارزیابی قرار گرفت.

صادقی گفت: بر اساس نتایج این رتبه‌بندی، دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت آر سی اس آی جمهوری ایرلند، دانشگاه لاتروب استرالیا و دانشگاه پزشکی چین در تایوان موفق به کسب رتبه‌های برتر اول تا سوم شدند.

رییس دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این فهرست ۱۰ دانشگاه برتر ایرانی حضور دارند و دانشگاه کردستان در کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشگاه الزاهرا، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه فسا، دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه تبریز در لیست دانشگاه‌های موثر در هدف سلامت و رفاه قرار گرفت.

 دانشگاه کردستان پیشتر در رتبه‌بندی جهانی تایمز رتبه ۸۰۰ تا هزار، در رتبه‌بندی موضوعی مهندسی و فناوری و علوم فیزیکی تایمز حایز رتبه ۶۰۰ تا ۸۰۰ و نیز در رتبه‌بندی تاثیرگذاری اهداف توسعه پایدار جایگاه مطلوبی را در بین دانشگاه‌های ایران و جهان کسب کرده است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha