قزوین - ایرنا - مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۱۱ درصدی تولید گوشت بوقلمون در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ خبر داد.

علی رمضانپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پنج هزارتن گوشت بوقلمون سال گذشته در استان قزوین تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با حجم چهار هزار و ۴۱۷ تن به میزان ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد:در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۲ هزار و ۹۰۰ قطعه در استان قزوین فعال است که بیش از ظرفیت پیش بینی شده را در استان محقق ساخت.

این مسوول بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه قرار دارد.

رمضانپور یادآور شد: استان‌های تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین محسوب می‌شوند.

گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد بافت و ترمیم بافت‌های آسیب دیده موثر باشد.