به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در حکم محمدعلی زلفی گل خطاب به محمدعلی رضوی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون پژوهشی وزارت علوم به موجب این حکم به سمت «رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی» منصوب میشوید. انتظار میرود با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان مدیران یاوران علمی (کارکنان) و ظرفیت کارشناسی آن موسسه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا کنید.
وی در این حکم تاکید کرد: با توکل به خداوند متعال مأموریت و وظایف آن موسسه را به شرح ذیل به انجام برسانید؛ گسترش پژوهشهای کاربردی نیاز محور و جهت دهی تحقیقات به سمت حل نیازهای حال و آینده کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی، ارتباط مستمر با صنایع مرتبط برای ارائه مشاوره و حل مسایل موجود بر سر راه تولید محصولات استراتژیک، ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی آزمایشگاهی در قالب بسترها و شبکههای منطقهای و ملی، توجه ویژه به تجاری سازی دستاوردهای علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری از طریق مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، تعامل و تکامل همافزا با دانشگاهها، پژوهشگاهها، موسسات آموزش عالی، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری برای ارائه خدمات تخصصی و اجرای طرحهای مشترک و همکاری تخصصی و مرتبط با مأموریتهای موسسه در اجرای موفق نظام ایدهها و نیازها «نان».
به گزارش ایرنا، رضوی استاد مهندسی و فیزیک مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و دانش آموخته کارشناسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران و دکتری در رشته مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد است.
از سوابق علمی و اجرایی او میتوان به مدیریت قطب علمی هیدروکلوئیدهای طبیعی بومی ایران، رییس خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد، عضو کمیسیون کارگروه علوم و صنایع غذایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده هیات جذب اعضای هیات علمی خراسان رضوی، سردبیر مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، سردبیر مجله خشکبار /Journal of Nuts، عضو هیات تحریریه چندین مجله علمی- پژوهشی داخلی و بین المللی، معاون آموزش و دانشجویی دانشگاه نیشابور و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد.
وزیر علوم در نامه ای جداگانه از خدمات «قدیر رجبزاده» رییس سابق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای پاسخگویی به نیازهای تخصصی داخلی و با توجه به مزیت های منطقه شرق کشور در زمینه صنعت غذا، فعالیت خود را به عنوان موسسه پژوهشی مستقل ملی ادامه می دهد.
شاکله این موسسه پژوهشی در سال ۱۳۶۰ و با آغاز فعالیت «سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران» در خراسان بزرگ شکل گرفت که پس از تبدیل این سازمان در استان ها به پارک های علم و فناوری در سال ۱۳۸۱، این موسسه پژوهشی با نام «پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری» به فعالیت خود ادامه داد.
با توجه به برنامه آمایش سرزمین و مزیت های منطقه شرق کشور در زمینه تولیدات کشاورزی و صنایع غذایی در سال ۱۳۸۵ با تغییر عنوان به «پژوهشکده علوم و صنایع غذایی» به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت میکند.
سرپرست دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم منصوب شد
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی روح الله سهرابی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در برنامهریزی و مدیریت راهبردی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات این وزارتخانه منصوب کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به روح الله سهرابی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان سرپرست دفتر بازرسی وپاسخگویی به شکایات منصوب میشوید.
وزیر علوم در این حکم تاکید کرد: انتظار میرود با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامههای ارائهشده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان) گرامی آن دفتر، امور رسیدگی به شکایات را پیگیری نمایید و ضمن بازرسی از مراکز آموزش عالی وظایف محوله را بر پایه قوانین و سیاستهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رسانید.