مهاباد- ایرنا- یک باب هنرستان شبانه‌روزی کشاورزی متعلق به مرکز پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی میاندوآب به مناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور مسوولان این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

رییس مرکز پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی میاندوآب روز چهارشنبه در آیین افتتاح این هنرستان با اشاره به اهمیت بالای تجهیز بخش کشاورزی به نیروی انسانی ماهر و متخصص گفت: هنرستان شبانه‌روزی کشاورزی به مساحت ۱۲ هزار و ۳۷۰ متر مربع با ۱۲ کلاس درس، ۲ واحد آزمایشگاه، ۲ کارگاه آموزشی، یک کارگاه ماشین آلات، سایت رایانه، خوابگاه، سلف سرویس و نمازخانه آماده بهره‌برداری شده‌است.

اورنگ بهمنش با بیان اینکه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی میاندوآب پتانسیل بالایی برای آموزش و توانمندسازی دانش آموزان روستایی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز بخش کشاورزی دارد، افزود: وجود چهار فارم آموزشی زراعی، باغی، دارویی و زینتی به مساحت بیش از ۳۵۲ هکتار از دیگر امکانات آموزشی و مزیت‌های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی این شهرستان است که اجرای آموزش‌های عملی را میسر می‌سازد.

وی اظهار داشت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی میاندوآب قدمتی دیرینه در آموزش مولدان و دانش‌آموزان مناطق روستایی این شهرستان دارد.

وی با بیان اینکه عنایت به اینکه اقتصاد آذربایجان‌غربی وابسته به بخش کشاورزی است و میاندوآب یکی از دشت‌های حاصلخیز و قطب‌های مهم کشاورزی استان است، گفت: به منظور توسعه بخش کشاورزی و رشد و شکوفایی اقتصاد منطقه، باید جوانان و دانش آموزان روستایی به علم روز و دانش فنی مسلح شوند.

در ادامه مدیر آموزش و پرورش میاندوآب، با بیان اینکه عجین شدن تکنیک با کشاورزی نیاز امروز منطقه ماست، گفت: باید از تمام ظرفیت‌های شهرستان برای پیشبرد اهداف آموزشی استفاده و نیازهای واقعی منطقه را شناسایی کنیم تا در تربیت نیروی انسانی موفق عمل کنیم.

بهروز تقی‌نژاد اضافه کرد: امسال در بخش هدایت تحصیلی و انتخاب رشته دانش آموزان، یک کار اساسی انجام گرفت و با زحمات ارزشمند مشاوران آموزش و پروش، دانش‌آموزان با توجه به استعدادهای فردی و نیاز جامعه به سمت رشته های مورد نیاز سوق داده شدند.

وی با بیان اینکه ۵۷ درصد دانش‌آموزان به رشته‌های علوم پایه شامل ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی و ۴۳ درصد آنها نیز به رشته‌های فنی و حرفه ای و کاردانش هدایت شده‌اند، اظهار داشت: تنوع و افزایش رشته‌های مورد نیاز شهرستان را در دستور کار قرار داده ایم.

میاندوآب سالانه با تولید بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و تولید سالانه بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال به عنوان قطب کشاورزی در کشور مطرح است.