تهران- ايرنا- يك مطالعه نشان مي دهد در خانواده هايي كه از غذاهاي توليد شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زياد استفاده مي كنند، خطر ابتلا به چاقي و يا اضافه وزن و در نتيجه احتمال ابتلا به ديابت بيشتر است.

به گزارش ايرنا از پايگاه اينترنتي هلث نيوز لاين، نتيجه مطالعه جديد محققان دانشگاه هاروارد در آمريكا نشان مي دهد افرادي كه غذاي روزانه خود را در خانه و با رعايت اصول سلامتي تهيه مي كنند، در قياس با مراجعان به مراكز تهيه و عرضه غذا كه مصرف كننده غذاهاي عمدتا پركالري، حاوي چربي هاي اشباع شده، قند بالا و مواد مغذي جزيي هستند، كمتر به ديابت نوع 2 مبتلا مي شوند.
براساس اين مطالعه، مصرف غذاي آماده و تهيه شده در بيرون از خانه به خاطر نامناسب بودن كيفيت آن موجب افزايش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به ديابت مي شود.
نتايج اين مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.
علمي **1311**2017