۱۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴
کد خبر: 82719154
T T
۰ نفر

پلمپ 12 مركز عرضه مواد غذايي در كردستان

۱۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴
کد خبر: 82719154
پلمپ 12 مركز عرضه مواد غذايي در كردستان

سنندج - ايرنا - كارشناس بهداشت محيط مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: مهر ماه امسال 12 مركز توزيع مواد غذايي بدليل عرضه مواد غذايي غير قابل مصرف در اين استان پلمپ شده است.

مسعود عبدالهي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به بازرسي هاي شبكه بهداشت استان از مراكز توزيع و عرضه مواد غذايي اظهار كرد: در اين مدت حدود 6 هزار بازرسي از مراكز توزيع و عرضه مواد غذايي انجام شد و اين مراكز نيز شناسايي و پلمپ شدند ضمن اينكه 60 مورد تخلف نيز جهت رسيدگي به مراجع قضايي ارجاع شد.
وي به آمار بازرسي هاي 6 ماهه امسال از مراكز توزيع مواد غذايي استان نيز اشاره كرد و افزود: در اين مدت، 25 هزار و 896 مورد بازرسي از مراكز عرضه توزيع مواد غذايي استان انجام شد و 127 هزار و 467 كيلوگرم مواد غذايي فاسد و غير قابل مصرف نيز كشف، ضبط و معدوم شده است.
عبدالهي يادآور شد: 150 مركز توزيع و عرضه مواد غذايي نيز در نيمه نخست امسال پلمپ شد و اين امامن به پرداخت 122 ميليون و 250 هزار ريال جريمه نقدي محكوم شدند و 402 مورد نيز به مرجع قضايي معرفي شدند.
وي ادامه داد: در بازرسي هاي انجام شده از مراكز توزيع و عرضه مواد غذايي با 506 مورد از دستفروشان دوره گرد برخورد شد و 139 هزار و 26 مورد از تجهيزات پرتابل مانند رطوبت سنج، ترمومتر، سنجش بار ميكروبي، پي اچ متر شوري سنج به منظور بررسي رطوبت دما، اندازه گيري و بررسي رطوبت دما، شوري مواد غذايي و ميكروب ها در رستوران ها، قنادي ها، نانوايي ها و مراكز عرضه مواد غذايي مورد استفاده قرار گرفته نيز سنجش به عمل آمد.
به گفته وي، در اين مدت تعداد 15 هزار و 631 كارت بهداتشي جهت متصديان مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي استان صادر گرديد كه به ‌منظور تامين سلامت مصرف‌كنندگان و ارتقاي سطح بهداشتي محصولات غذايي، مراكز عرضه‌ كننده به‌ صورت مستمر كنترل مي شوند.
وي با اشاره به اينكه عرضه محصولات غذايي حساس تابع شرايط خاص بهداشتي بوده و در همين ارتباط تاريخ‌هاي توليد، انقضا و شرايط نگهداري ماده غذايي، بهداشت فردي و ساختماني مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد، گفت: در صورت مشاهده موارد تقلب و تخلف بهداشتي با افراد متخلف قاطعانه برخورد مي شود.
عبدالهي اضافه كرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه مشكل بهداشتي از سوي مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي مبني بر رعايت نكردن موازين بهداشتي و عرضه مواد غذايي غير بهداشتي مراتب را به سامانه 190 اعلام كنند تا در سريعترين زمان از سوي بازرسان بهداشتي پيگيري شود.
خبرنگار: شيوا اردلان منش** انتشار دهنده: مجيد سليماني
7352/9102

سرخط اخبار استان‌ها