کیش- ایرنا- رییس مرکز بهداشت کیش گفت: در قالب طرح نوروزی، یک هزار و ۲۰۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مورد بازرسی بازرسان بهداشت محیط کیش قرار گرفت.

اسد الله احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط کیش به‌صورت ۲ شیفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می‌کنند، اظهار کرد: این طرح از ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ماه جاری ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در قالب این طرح به ۱۸ مورد شکایت به ثبت رسیده نیز رسیدگی شد.

رییس مرکز بهداشت کیش ، ۵۵۸ مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی، ۴۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه، یک هزار و ۱۷۳مورد سنجش مواد غذایی با وسایل پرتابل ، ۲۵ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، صدور ۲۴ مورد اخطار بهداشتی، یک مورد معرفی به دادگاه و یک مورد پلمپ واحد صنفی متخلف را از دیگر خدمات انجام شده در طرح تشدید بسیج سلامت نوروزی عنوان کرد.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت توسط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بیان کرد: به دلیل گردشگری بودن جزیره و نقش مواد غذایی در سلامت مردم حساسیت بالایی برای نظارت بر این حوزه وجود دارد.