گناوه – ایرنا – مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهرگفت: اولویت و نگاه اصلی دولت برای تقویت حوزه کارآفرینی بانوان، فراگیری مهارت‌های مبتنی بر زیست بوم فرهنگی منطقه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا،" رقیه زنگنه‌نژاد"روز دوشنبه در همایش " نقش زن در کارآفرینی" با حضور بانوان کارآفرین و فعالان حوزه زنان شهرستان گناوه اظهار کرد: در کنار مهارت آموزی و مهارت افزایی، تقویت فرهنگ کار و کارآفرینی ضروری است.

وی افزود: افزون بر توجه به نوآوری، خلاقیت، هم اندیشی و هم افزایی بین مجموعه‌های مختلف کارآفرینی در استان، به دنبال کمک به کارآفرینان و تولیدکنندگان برای دسترسی به بازارهای هدف در ۲ بخش داخلی و خارجی هستیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر تصریح کرد: دولت سیزدهم پارسال  در قالب تقویت حوزه کسب و کارَ و با ارائه تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض حمایت خوبی از ۲۷ زن سرپرست خانواده کارآفرین کرد که نتیجه آن اشتغال پایدار ۲۴۰ زن سرپرست خانوار بوده است.

زنگنه نژاد عنوان کرد: از دیگر حمایت های دولت سیزدهم در این بخش حضور و تقویت بانوان در نمایشگاه‌های فصلی و ملی است.

وی یادآور شد: در نمایشگاه ملی خرما در بوشهر زمینه واگذاری غرفه رایگان به ۶ بانوی کارآفرین استان فراهم شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر ادامه داد: رفتن کسب و کارها به سمت خانواده‌محور از جمله سیاست‌های دولت برای حمایت از کیان خانواده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه اظهار کرد: بانوان ایران اسلامی در همه عرصه ها پیشگام و پیشقدم بوده‌اند که نقش آنها در به ثمر رساندن پیروزی انقلاب اسلامی و پشتیبانی از رزمندگان در دوران دفاع مقدس مشهود بوده است.

احمد لیروای افزود: دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به حمایت بانوان شهرستان در عرصه‌های مختلف از جمله حوزه اشتغال و کارآفرینی داشته و هم اینک تعداد زیادی در شرکت‌ها و کارگاه‌ها مشغول بکار هستند.

وی گفت: ساخت سالن یکهزار و ۵۰۰ نفری و پلاژ برای بانوان شهرستان گناوه از دیگر اقدامات مهم دولت برای این قشر است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه بیان کرد: مرکز فنی و حرفه ای خواهران این شهرستان از مراکز فعال در استان بوشهر است که در کمیته برنامه‌ریزی اعتبار ویژه‌ای برای توسعه آن اختصاص یافت.