کرمانشاه- ایرنا- مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با تاکید بر بهبود خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) گفت: خدمات نوین ارتباطی به زائرین اربعین حسینی در مرز خسروی می شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «سید ابوالفضل محمدی» در نشست شورای هماهنگی ترافیک اربعین و بازدید از زیرساخت‌های ارتباطی مرز خسروی، افزود: به منظور خدمات‌رسانی به زائران و بهبود ارتباطات تلفن همراه، ستاد ارتباطات اربعین حسینی در پایانه مرزی خسروی ایجاد شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به بازگشایی مرز رسمی و بین المللی خسروی، تلاش‌های بسیاری در حوزه ارتباطات جهت تامین و تکمیل پوشش جاده‌ای تلفن همراه در استان انجام شده و امروز  پوشش تلفن همراه از ابتدای حوزه استحفاظی استان کرمانشاه تا نقطه صفر مرزی برقرار است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در ادامه سخنانش با تاکید بر تسریع در اجرای پروژه FTTH در استان با اولویت داشتن مساله ایام اربعین حسینی و پذیرا بودن زوار اباعبدالله الحسین (ع) در این ایام با ارائه خدمات پایدار ارتباطی بر لزوم آماده‌باش شبانه‌روزی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تاکید کرد.

محمدی با اشاره به هماهنگی بین واحدهای تابعه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: هدف از تشکیل این شورا کنترل و نظارت بر عملکرد واحدهای تابعه استانی و ایجاد وحدت رویه در انجام بهینه ماموریت‌ها و تکالیف در این ایام است.

خسروی نزدیکترین مرز به کربلای معلی

به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به  حلب و سپس ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.