همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت: آموزش های مهارتی این اداره کل متناسب با استاندارد و نیاز بازار کار به متقاضیان ارائه می شود که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال پایدار دارد.

به گزارش ایرنا، «وهب مختاران» روز سه شنبه در مراسم بازدید ائمه جمعه استان همدان از مرکز آموزش فنی و حرفه ای مریانج اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای با هدف انتقال مهارت های مختلف به فراگیران و نیز اشتغال دانش آموختگان این دوره ها انجام می گیرد.

وی افزود: مراکز فنی و حرفه ای با کارآفرینی و مهارت آموزی می توانند نقش مهمی در توسعه اشتغال استان و رشد مشاغل خانگی ایفا کنند.

به گفته وی هدف از این آموزش ها، افزایش توانایی، دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوب‌تر کار در محدوده وظایف شغلی است. 

مختاران خاطرنشان کرد: با تحلیل محتوای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به نقش مهارت آموزی برای پیشبرد اهداف این بیانیه پی می بریم و کلیدواژه های علم و فناوری، مشارکت مردمی، عدالت، معنویت، اخلاق و جوانان در دل آموزش فنی و حرفه ای نهفته است.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های شغلی مهارت محور کم سرمایه‌بر» در هفته گذشته افزود: این نمایشگاه با هدف آشنایی مردم با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در ارائه آموزش‌های مهارتی جوانان و ایجاد فرصت‌های شغلی و ارائه و معرفی حرفه‌های مهارت محور با سرمایه کمتر از ۱۰۰ میلیون ریال در ۲۲ غرفه و با ۶۰ حرفه برپا شد.

امام جمعه نهاوند نیز در این بازدید با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص شعار "ما می توانیم" خطاب به کارکنان آموزش فنی و حرفه ای گفت: با خدمت صادقانه، کارآمدی دین در اداره جامعه و زندگی مردم و تحقق شعار ما می توانیم با تکیه بر توانایی های داخلی را به نمایش بگذارید.

حجت‌الاسلام‌ «عباسعلی مغیثی» مهارت آموزی و کارآفرینی را از مهمترین عوامل مقابله با بیکاری در جامعه برشمرد و افزود: مهارت آموختگان سرمایه های کشور در جبهه مقابله با دشمنان اسلام قرار دارند و مهارت آموزی جامعه را در مقابل تهاجمات مصون می دارد.

وی با تاکید بر اهمیت توسعه و گسترش آموزش‌های مهارتی در جامعه افزود: اگر جایگاه فنی و حرفه‌ای به درستی تبیین شود، دغدغه اشتغال و تامین نیروی کار ماهر تا حد زیادی برطرف می‌شود.

معاون پژوهشی اداره کل فنی و حرفه ای استان همدان نیز با اشاره به عملکرد ۹ ماهه این اداره کل افزود: در سالجاری ۱۱ هزار و ۳۷۵ نفر دوره آموزش مهارتی در بخش غیردولتی و ۱۷ هزار و ۸۷۷ نفردوره آموزش مهارتی در بخش دولتی برگزار شده است.

«فاطمه آروانه» گفت: دامنه آموزش های مهارتی استان منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان می شود و این اداره کل با همکاری ۳۵ نفر از کارآفرینان و نوآوران برتر استان و با در اختیار گذاشتن کارگاه ها به آنها زمینه پرورش جوانان نوآور را در استان فراهم کرده است.

ائمه جمعه استان همدان با حضور در مرکز آموزش فنی و حرفه ای مریانج شهرستان همدان با ریاست، کارکنان و مربیان این مرکز دیدار کردند و از نزدیک با روند خدمات آموزشی در کارگاه های این مرکز آشنا شدند.

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.