به گزارش ايرنا از مركز توسعه سلامت ، دكتر محمد رضا رضانيا اظهار كرد : در برنامه بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي حساس و ويژه در مبارك رمضان اولويت قنادي ها؛ آش و حليم پزي ها؛ خبازي ها در دستور كار ناظرين بهداشت محيط قرارگرفت .
وي افزود :حفظ و ارتقاي سلامت روزه داران در ماه مبارك رمضان نيازمند كنترل عوامل محيطي از جمله آب مصرفي، مواد غذايي و بهداشت محيط بود كه برنامهريزي لازم در راستاي كنترل عوامل محيطي تمام مراكز و اماكن انجام شد.
رئيس مركز توسعه سلامت كيش اظهار كرد : در ماه مبارك رمضان، بازرسان بهداشت محيط از 672 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي حساس شامل آش، حليم، زولبيا و باميه و اماكن عمومي بازديد كردند كه اين نظارت ها منجر به صدور 705 مورد كارت بهداشت، صدور 10 مورد اخطار بهداشتي، معرفي 12 مركز متخلف به مراجع قضايي، تعطيلي يك مركز متخلف از قوانين بهداشتي و كشف و معدوم سازي پنج هزار و 901 كيلوگرم مواد غذايي فاقد شرايط بهداشتي شد.
وي افزود: تشكيل گشتهاي مشترك با ساير سازمان هاي نظارتي، رسيدگي به 15 مورد شكايات واصله ، 42مورد نمونه برداري ميكروبي از آب ،66مورد نمونه برداري از غذا و 175مورد كلرسنجي از ديگر اقدامات قابل توجه در اين ايام بود.
رضانيا با تاكيد بر اينكه نظارت كارشناسان بهداشتي در راستاي حفظ سلامت عمومي با توجه به گرماي هوا تشديد مي شود از شهروندان خواست تا علاوه بر توجه به توصيه هاي كارشناسان بهداشتي، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در هنگام خريد و تهيه مواد غذايي از جمله رعايت نكردن بهداشت فردي، نظافت و بهداشت محيط، نگهداري و فروش مواد غذايي غير بهداشتي و تاريخ گذشته و موارد مشابه از طريق سامانه شكايات مردمي 190 و شماره تلفن 07644423311 مسئولان مركز را مطلع كنند.
1630*1641/ دريافت كننده : مريم زبان دان - انتشار دهنده : امير برزي
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۲
كيش – ايرنا – رئيس مركز توسعه سلامت كيش با بيان اينكه برنامه نظارتي ويژه ماه رمضان با هدف حفظ و ارتقاي سطح سلامت جامعه اجرا شد ،گفت : در اين ماه پنج هزار و 901 كيلوگرم مواد غذايي فاسد كشف و معدوم شد .