به گزارش ايرنا، روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي روز يكشنبه به نقل از حسن فخرايي افزود: در اجراي كنترل پايش سلامت مواد غذايي در ايام ماه مبارك رمضان بازرسان بهداشت محيط بوشهر، مراكز تهيه و فروش مواد غذايي را با برنامه ريزي مدون نظارت مي كنند.
وي اضافه كرد: نظر به ارتقاي سلامت جامعه و كنترل عوامل آلاينده، بطور مستمر از همه صنوف حساس و مراكز فروش مواد غذايي بازرسي و مواد غذايي مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
فخرايي گفت: برنامههاي نظارتي از صنوف حساس ازجمله نان فانتزي، آش و حليم فروشي زولبيا و باميه فروشي و غيره در ماه مبارك رمضان صبح و عصر و شب در روزهاي اداري و غير اداري بويژه تعطيلات در دست اجراست.
وي بيان كرد: شهروندان از خريد زولبيا، باميه و شيريني از دست فروشان دوره گرد خودداري كرده و در صورت مشاهده، موارد تخلف به سامانه 190 شكايات بهداشتي مردمي به صورت شبانه روزي اطلاع رساني كنند.
6047/6043**
خبرنگار: موناعيدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
بوشهر- ايرنا- سرپرست مركز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بازرسان بهداشت محيط در اجراي قانون ماده (13) دو مركز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي متخلف در اين شهرستان را پلمپ كردند.