به گزارش ايرنا، حميدرضا بهزادي روز يكشنبه به خبرنگاران گفت: 12 بازرس بهداشتي در قالب هفت تيم عملياتي در سه نوبت اقدام هاي ويژه نظارتي و كنترل نانواييها، رستوران ها، طباخي ها، آش و حليم فروشيها، همچنين قنادي ها و شيريني فروشيها را به منظور بررسي وضعيت توليد و عرضه محصولاتي چون (زولبيا و باميه) را تا پايان ماه رمضان انجام مي دهند.
وي افزود: سه تيم بازرسي در شهر قشم، 2 تيم در درگهان، و سه تيم نيز در سوزا، رمكان و طبل نمونه گيري از روغنهاي مصرفي تهيه زولبيا و باميه و ارسال آن به آزمايشگاه جهت اطمينان بيشتر مردم در مصرف مواد غذايي را در دستور كار دارند.
رييس شبكه بهداشت و درمان قشم بيان كرد: تجهيزات پرتابل بازرسي (شوري سنج، PH متر، تعيين ميزان روغن، سنجش بار آلودگي سطوح و كيت كلر سنجي) در راستاي ارتقاي سطح سلامت مردم روزه دار تامين شده است.
او در ادامه از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي، مراتب را به شماره تلفن 190 سامانه اطلاع رساني مركز سلامت و محيط كار يا به شماره 07635222611 ستاد بهداشت محيط شبكه بهداشت قشم اطلاع رساني كنند.
انتشاردهنده: محمد ملاحمزه زاده
8123
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۲
قشم - ايرنا - مدير شبكه بهداشت و درمان قشم از اجراي طرح ويژه نظارت بر مركزهاي تهيه و توزيع مواد غذايي اين شهرستان در ماه مبارك رمضان خبر داد.