به گزارش ايرنا،عليمحمد يوسفيان عصر روز پنجشنبه در جلسه كميته تغذيه و امنيت غذايي شهرستان آران و بيدگل افزود: در اين كميته، برنامه هاي عملياتي و اجرايي اداره ها در زمينه بهبود تغذيه آحاد جامعه به صورت يكپارچه، همه جانبه و با همكاري بين بخشي و مشاركت مردم مورد پيگيري خواهد گرفت.
وي توسعه منابع انساني را به عنوان يكي از ركن هاي توسعه فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي كشور برشمرد و اظهار داشت: امنيت تغذيه اي و فراهم كردن غذاي كافي مطلوب و سالم از محورهاي اصلي توسعه منابع انساني است.
يوسفيان تصريح كرد: در اين زمينه سياستگذاري ها در سطح ملي و با پشتوانه هاي قانوني از جمله اصل سوم قانون اساسي، چشم انداز 1404 و سياست هاي كلي نظام در چشم انداز، سياست هاي كلي بخش كشاورزي و سند نقشه علمي سلامت كشور مورد پيگيري قرار گرفته است.
معاون فرماندار آران و بيدگل گفت: در حال حاضر نيز رهبر معظم انقلاب در سياست هاي كلي نظام در بخش سلامت و در بند 6 تامين امنيت غذايي، بهره مندي عادلانه آحاد مردم از سبد غذايي سالم، مطلوب و كافي و اصلاح سبك زندگي در تغذيه را مورد تاكيد قرار داده اند.
وي يادآور شد: در اين راستا يكي از اولويت هاي زير ساختي براي بهبود امنيت غذايي، ارتقاي سواد تغذيه مردم است تا زمينه هاي آگاهي و نگرش و تغيير رفتار مردم در زمينه تغذيه ارتقا پيدا كند.
وي خاطرنشان كرد: همه اداره هاي شهرستان در اين رابطه با شبكه بهداشت و درمان همكاري لازم را داشته باشند.
شهرستان آران و بيدگل با 100 هزار نفر جمعيت در شمالي ترين نقطه استان اصفهان، در فاصله شش كيلومتري شهرستان كاشان و 215 كيلومتري مركز استان اصفهان قرار دارد.
7408/7472 * خبرنگار: حسين منصوري فر * انتشار: محمد جهانگيريان
* لينك جستجو كانال ايرنا كاشان در تلگرام: irnakashan@
*ايميل: kashan@irna.ir
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
آران و بيدگل، كاشان - ايرنا - معاون فرماندار آران و بيدگل با بيان اين كه تغذيه مناسب براي سلامت بهينه ضروري است از راه اندازي كميته تغذيه در اين شهرستان خبر داد.