محمد صادق پورمهدي روز سه شنبه در نشست شوراي فني استان با اشاره به سهم قابل توجه خدمات فني دراشتغال زايي ، اظهار كرد: با فراهم كردن زمينه اشتغال جوانان دراين نوع خدمات مي توان درصد بيكاري را كاهش داد .
وي ورود موسسات خيريه و تشكل هاي اجتماعي را دراين حوزه ضروري دانست و از سازمانهاي نظام مهندسي خواست اهتمام بيشتري در آموزش و بازآموزي نيروهاي فني داشته باشند.
پورمهدي بر توانمندسازي افراد جامعه به موازات توسعه تاكيد كرد و گفت: توانمندسازي طبقات آسيب پذير جامعه با فراگيري آموزشي هاي فني، ضروري تر از حمايت هاي مادي است .
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان هم با اعلام آمادگي براي برگزاري دوره هاي آموزشي براي توانمندي سازي مددجويان كميته امداد گفت: در هفته ملي مهارت (2 تا 9 مرداد) توانمنديهاي آموزشي استان به صورت گسترده تري معرفي خواهد شد .
مديركل فني استانداري آذربايجان شرقي هم دراين نشست با ارائه گزارشي از وضعيت پروژه هاي متوقف شده گفت: تا پايان سال 92 تعداد 614 پروژه از دو هزار و 597 پروژه هدف گذاري شده ، تكميل شده است .
ناظم يونسي با اشاره به اينكه 15.6 درصد پروژه هاي ملي متوقف شده بيش از 80 درصد پيشرفت فيزيكي دارند، گفت: آذربايجان شرقي با 1.5 درصد پروژه متوقف شده كشور كمترين پروژه متوقف شده را دارد.
وي با بيان اينكه علت توقف بيشتر پروژه ها كمبود منابع مالي است، افزود: در برخي موارد هم ضعف مديريت، موجب توقف پروژه ها شده است.
7232/ 1495
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
تبريز-ايرنا- معاون استاندارآذربايجان شرقي گفت: گرايش به كسب مدارك دانشگاهي و كم توجهي به كسب مهارتهاي فني به اقتصاد ملي لطمه مي زند.