۲۲ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۵
کد خبر: 81680829
T T
۰ نفر
كارگروه توليد مرغ بدون آنتي بيوتيك در البرز آغاز به كار كرد

كرج- ايرنا- مدير امور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان البرز از تشكيل كارگروه توليد مرغ بدون آنتي بيوتيك در اين استان خبرداد.

مجتبي تقي زاده روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود: اين كارگروه متشكل از سازمان جهاد كشاورزي، اداره كل دامپزشكي استان و تشكل بهره برداران است و اين كارگروه وظيفه دارد تا نسبت به پايش و امكان سنجي توليد گوشت مرغ بدون آنتي بيوتيك اقدام كند.

وي اظهار داشت: در مرحله نخست اجراي طرح، تعيين نقاط پايه توليد اين گونه مرغ ها انجام مي شود و سپس با هماهنگي مجموعه عوامل دست اندركاران كارگروه نسبت به اصلاح ساختار توليد در واحدهاي توليدي الگويي اقدام مي شود.

وي، اعمال مباحث بهداشتي تغذيه اي مديريتي و تامين جوجه يك روزه را از جمله اصلاحات زير ساختي در واحدها دانست و گفت: اين اقدامات به منظور امكان پذير سازي توليد گوشت مرغ بدون مصرف آنتي بيوتيك و تزريق به بازار داخل استاني انجام شود.

تقي زاده با اشاره به عنوان استفاده از هورمون براي مرغ ها، افزود: به هيچ عنوان هورموني در تغذيه مرغ هاي گوشتي استفاده نمي شود و به همين لحاظ مصرف كنندگان اطمينان داشته باشند ماده موثره هورموني در مرغ هاي پرورشي استفاده نمي شود.

وي بيان داشت: در ذهن مردم تفكيك بين آنزيم، هورمون و آنتي بيوتيك وجود ندارد و اين يك برداشت غلط عاميانه از استفاده هورمون براي مرغ ها وجود دارد.

در استان البرز 198 واحد توليدي و پرورش مرغ گوشتي به ظرفيت 4.7 ميليون قطعه در هر دوره با ميزان توليد 34 هزار و 800تن فعال است. اين ميزان توليد 65 درصد نياز بازار استان البرز را برطرف مي كند.ك/3

6156/1535

سرخط اخبار استان‌ها